In het HelloFresh-zonnetje: Inge en Cindy

19 december 2017
door Kaylee Hartog Lifestyle

  Bij onze Cook it Forward-campagne bieden we jullie de kans om een geliefde in het zonnetje te zetten en te verblijden met een HelloFresh Box. Zo spraken we vorige week Marja die haar dochter Lisa een HelloFresh Box gunde. Dit keer vertelt winnares Inge over haar zus Cindy, die door haar drukke werk- en gezinsleven niet altijd tijd heeft voor zichzelf maar wel dol is op koken!

  Inge is nog niet zolang lid bij HelloFresh: “Ik heb net mijn tweede box ontvangen en het bevalt me goed, de gerechtjes zijn lekker en makkelijk klaar te maken. Omdat mijn zus hard werkt en twee kleine kindjes heeft die veel energie vragen, komt ze niet altijd toe aan het koken van een goede maaltijd. Ik hoop dat het gemak van een HelloFresh Box daarin helpt.”

  Inge en Cindy

  Vriendschap

  Inge en Cindy zijn in Duitsland geboren en verhuisden na enkele jaren met het gezin naar België. Een lastige tijd voor Cindy, zo vertelt Inge: “Mijn zus en ik schelen vijf jaar, een groot leeftijdsverschil, helemaal als je nog jong bent. Toen we vanuit Duitsland verhuisden naar België was het dan ook een lastige tijd voor haar. Als tien jaar oud meisje liet zij een heel leven met veel vriendjes en vriendinnetjes achter, ik was veel jonger en kon me daarom veel makkelijker aarden. Achteraf heb ik veel respect voor hoe zij daar toen mee is om gegaan. Vroeger kwamen we eerlijk gezegd niet altijd goed overeen, maar naarmate we ouder werden groeiden we naar elkaar toe. Drie jaar geleden beviel ze van haar eerste kindje en heeft ze het meterschap aan mij gegeven, sindsdien spreken we elkaar eigenlijk elke dag en is onze band alleen maar hechter geworden.”

  Liefde voor koken

  Cindy is, volgens haar zus, een harde werker die altijd voor iedereen klaarstaat en zichzelf daardoor vaak wegcijfert. Met een kokkin als moeder is goed, gezond en lekker eten iets wat ze graag doet, maar waar ze niet altijd tijd voor heeft. “Cindy is veel in haar moestuin te vinden. Met haar eigen verbouwde producten zet ze graag een lekkere voedzame maaltijd op tafel, waarin groenten vaak de hoofdrol spelen. Toch is het lastig te combineren met het drukke werk- en gezinsleven, Een HelloFresh Box zou daarom voor haar echt een uitkomst bieden.”

  Een persoonlijke boodschap

  Tot slot vinden we het leuk om een winnaar van de Cook it Forward-campagne ook nog even de ruimte te geven om een persoonlijke boodschap over te brengen aan de gekozen persoon. Dit is wat Inge nog tegen Cindy wilde zeggen:

  “Iets wat we eigenlijk weinig tegen elkaar zeggen, ik zie u graag”

   

  Vorig artikel
  Stressvrije kerst: onze 4 experts vertellen hoe Stressvrije kerst: onze 4 experts vertellen hoe
  Volgend artikel
  Voor de échte lekkerbekken: HelloFresh Premium! Voor de échte lekkerbekken: HelloFresh Premium!

  Gerelateerde artikelen