4x tips voor een online dinerfeestje! 💻🎉 14 mei 2020

door Sophie B. Tips en Tricks

Mis jij de wekelijkse etentjes met familie en vrienden? Samen chic uiteten, in de keuken kokkerellen of borrellen op het terras – wij snappen je helemaal! Daarom hebben wij 4x tips waardoor jouw virtual diner date een feestje wordt van begin tot eind. Laat de voorpret beginnen!

1. Thema

Laten we beginnen met iedereen enthousiast te maken voor het online diner: een thema

Verkleden 👗

Te oud voor een verkleedfeestje? Nee natuurlijk niet! Iedereen zal in een deuk liggen wanneer je beste vriend opeens met een Mexicaanse sombrero voor de camera zit. We delen alvast wat ideetjes: Mexicaanse fiesta, foodfilms, keukenprins(es) of (pizza) Hawaii.

Versieren 🎈

Als je helemaal in de sfeer wilt komen, versier dan je huis ook in thema. Zet alle planten op de achtergrond voor het jungle thema, maak het extra donker voor het Halloween thema of hang tropische bloemenslingers op om in de (pizza) Hawaii stemming te komen.

Versnaperingen 🍕

Ook het eten serveer je in stijl. Kies bijvoorbeeld een land als thema, zoals; Italië, Spanje of Mexico. Het excuus om de hele avond te genieten van pizza, tapas, nacho’s of een ander recept uit je favoriete keuken.

2. Borrel

Chin Chin – het online feestje is geopend! Eerst even proosten op de gezelligheid. *proost tegen camera aan*. Lees hieronder hoe je deze zomerse margarita (samen) maakt.

[amd-zlrecipe-recipe:929]

 3. Hapje en een drankje

Iedereen kan natuurlijk een eigen recept kiezen, maar samen hetzelfde menu koken is veel leuker! Zo kun je meteen bespreken of de wijn fruitig genoeg is en of jouw zalm ook zo goed smaakt. Wij hebben hier de perfecte oplossing voor! Bestel allemaal hetzelfde restaurantwaardige Premium-recept in de box. En bij een etentje, hoort een wijntje. Maak het jezelf makkelijk en voeg de Wijnbox aan je maaltijdbox toe. Zo geniet iedereen van hetzelfde diner en dezelfde wijn – maar dan op afstand! 

Aanraders op het menu van volgende week: verse pappardelle met ragu van sukade, spek en paddenstoelen. Liever veggie? Geen probleem! Het witte goud staat op het menu: witte asperges met gribiche-saus met roseval-aardappelen en een gekookt ei. Kies deze pareltjes hier in je box. 

 

4. Entertainment

Muziek 🎵

Zijn jullie echte muziekliefhebbers? Maak dan een playlist met iedereen z’n favoriete nummer als achtergrondmuziek. Voor elk nummer begint kan iedereen een kleine introductie geven over waarom dit nummer zo speciaal is.

Filmpje & chillen 🎥

Als jullie uitgepraat zijn, kun je altijd nog samen een film kijken. Gillen om horror, lachen om comedy of een klein traantje laten tijdens de Titanic.

Gamenight 🎲

Een spelletje spelen zorgt altijd voor plezier. Met deze HelloFresh-editie van 30 seconds test je meteen je keukenkennis! Print onderstaande kaartjes, knip ze uit en draai de zandloper om! 👇

Vergeet vooral niet jouw online diner te delen met #hellofreshnl – we zijn erg benieuwd! 

Vorig artikel
7x zonder zorgen samen koken met de kinderen 👩‍🍳 7x zonder zorgen samen koken met de kinderen 👩‍🍳
Volgend artikel
4x duurzame thuistips 🏡 4x duurzame thuistips 🏡

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *