5x lekkere hapjes bij wijn!

21 juni 2019
door Lisa Kapan Aperitief

    Eigenlijk is een goed glas wijn al een klein feestje op zich te noemen, maar met wat lekkers erbij wordt dat feestje wel héél spectaculair. Kaas en worst zijn natuurlijk altijd goede opties, maar wij geven je hier vijf recepten om je smaakpapillen echt de slingers te laten ophangen. Perfect om te combineren met een van onze wijnen!

    Hummus op vier manieren

    Guacamole op vier manieren

    Moeten we je eigenlijk nog redenen geven om hummus of guacamole te willen maken? Laten we het zo zeggen: deze recepten krijgen echt iedereen aan het juichen en je kan ze eindeloos blijven maken (en eten). Lekker met nachochips, pitabrood, focaccia, ga zo maar door, en als je echt fan bent: gewoon met een lepel naar binnen werken kan natuurlijk ook. Rode wijn, witte wijn of rosé – ook dat smaakt allemaal fijn. En als leuke bonus: je kunt in deze recepten gemakkelijk groenten en kruiden verwerken die je over hebt en anders misschien weg zou gooien. Win-win, hier heb je zin-in!

    Komkommer-fetarolletjes

    Sesam-halloumiblokjes

    We vallen keer op keer als een blok(je) voor deze simpele recepten. Ze staan zó op tafel maar met elke hap krijg je veel smaak voor je kiezen. Goed te combineren witte wijn of rosé. Klaar? Prikken maar!

    Groentechips

    Misschien vind je ‘groentechips’ niet erg sexy klinken, maar we verzekeren je: dit recept verleidt je in een handomdraai. Knabbel zonder schuldgevoel aan deze groentechips en krijg op een plezierige manier extra groenten binnen. Lekker met rode wijn. 

    Zei er daar iemand… rosé-cocktails?

    Je wijn transformeren in een cocktail was nog nooit zo zomers. Met deze drie cocktailrecepten met rosé heb je nog meer reden om het glas te heffen!

    Onze wijnen!

    Geïnspireerd op het seizoen hebben we elke week twee verschillende wijnen op ons menu staan. Of het nu voor bij de borrel, een ontspannen avond op de bank of bij je maaltijd is, deze wijnen zijn toegankelijk en lekker voor elk moment. Van volle rode wijn, tot frisse witte wijn en limited edition rosé. Kies hier je recepten zoals je gewend bent en kies er gemakkelijk een fles wijn bij!

    Vorig artikel
    Alles over het ambachtelijke brood bij onze verse soepen Alles over het ambachtelijke brood bij onze verse soepen
    Volgend artikel
    5x water met vers fruit 5x water met vers fruit

    Gerelateerde artikelen