5x powerontbijt voor een goede start

3 september 2018
door Lisa Kapan Gerechten

    Nu de zomervakantie achter ons ligt is het tijd om weer een nieuwe, energieke start te maken en dat begint al bij het ontbijt. Deze vijf ontbijtjes zorgen voor een start met POWER (en ze smaken uiteraard ook nog eens heerlijk).

    Bananenpannenkoeken


    Dat pannenkoeken ook voedzaam kunnen zijn weten we allang, dus ook als ontbijt is het een goede keuze. Start je dag goed en zoet met onze bananenpannenkoeken. Meng hiervoor 6 eieren met 5 geprakte bananen en voeg er een theelepel bakpoeder en een hand havermout aan toe. Bak er vervolgens pannenkoeken van en serveer met je favoriete fruit.

    Overnight oats

    Overnight oats zijn een echte uitkomst, je maakt het de avond van tevoren zodat je ‘s ochtends nog sneller aan het ontbijt zit. Doe 100 gram havermout, een handje rozijnen en 250 ml melk in een kom en laat een nacht wellen in de koelkast. De volgende dag hoef je alleen maar wat fruit toe te voegen en klaar! Wij doen er graag wat stukjes appel en een snufje kaneel doorheen.

    Smoothies

    Smoothies, wij zijn er gek op! Met een paar ingrediënten en een staafmixer zet je snel een glas (gezond) genot op tafel. Voor een tropisch avontuur maken we een smoothie van banaan, mango, kokossnippers, yoghurt, avocado en munt, of als vitamineboost een met appels, spinazie, selderij, blauwe bessen en wat (vers) appelsap. Bekijk hier meer smakelijke smoothie-recepten. 

    Omeletwrap

    Je dag starten met een omelet is natuurlijk niets nieuws, maar wist je dat je er ook heerlijke wraps van kunt maken? Wij beleggen een omelet graag met wat verse spinazie, cherrytomaten, fetakaas, geraspte wortels en plakjes komkommer. Oprollen en genieten maar!

    Ontbijten met HelloFresh

    Wil je het jezelf helemaal makkelijk maken? Dan inspireren wij je graag met onze Ontbijtbox. Deze bevat alle ingrediënten voor 5 dagen ontbijt (voor 2 of 4 personen). De inhoud is elke week anders en zorgt ervoor dat je blaakt van energie om je dag aan te kunnen. Hello goede start! 

     

    Vorig artikel
    7 tips voor het mediterrane dieet 7 tips voor het mediterrane dieet
    Volgend artikel
    De beste buffelmozzarella: onze leverancier vertelt De beste buffelmozzarella: onze leverancier vertelt

    Gerelateerde artikelen