Achter de schermen

Achter de schermen

Prachtpieper: Opperdoezer Ronde

Achter de schermen 14 augustus 2017

De Opperdoezer Ronde is een wel heel bijzonder aardappeltje. Alleen als ‘ie in Opperdoes groeit, mag hij deze eretitel dragen. Benieuwd naar dit mooie seizoensproduct?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Leven met/zonder HelloFresh

Achter de schermen 7 augustus 2017

Heb je de HelloFresh Box en kun je je niet voorstellen hoe je leven eruit zou zien zonder onze maaltijden? Of twijfel je juist of HelloFresh bij jouw leven past? (...)

Lees meer

2 reacties

Kimberly schreef:

Hihi wat een leuke afbeelding, moest er echt om grinniken!

Charlot van Scheijen schreef:

Ja hij is leuk he Kimberly. Dankjewel voor je berichtje, leuk om te horen!
Groeten, Charlot

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op bezoek bij de makreelrokerij op Urk

Achter de schermen 3 augustus 2017

Onze collega Sanne ging op bezoek bij de makreelrokerij op Urk en sprak met Mario. Lees je mee?

Lees meer

2 reacties

Harry Verspui schreef:

Mooie foto’s bij het stuk! Hoe kwam je er zo op om hier langs te gaan, uitgenodigd, of is dit iets dat voor iedereen te realiseren is middels een rondleiding op aanvraag of iets dergelijks?

Charlot van Scheijen schreef:

Dank voor het compliment Harry!
We gingen op bezoek omdat zij een van onze vaste leveranciers zijn – ik denk niet dat dit voor iedereen toegankelijk is.
Groeten, Charlot

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dopper & HelloFresh

Achter de schermen 16 juli 2017

Drink jij water uit de kraan of uit een flesje? Dopper, maker van duurzame waterflessen, strijdt voor PET-vrije werkplekken. En wij doen mee!

Lees meer

3 reacties

Hipevenementen schreef:

Leuk artikel, en een mooi initiatief om van de plastic soep af te komen. Succes!
Groetjes,
Saskia

Charlot van Scheijen schreef:

Dankjewel Saskia, leuk om te horen!
Groetjes, Charlot

Jeroen schreef:

Interessant om te lezen, ik ga mij hier zeker dieper op inlezen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Dit was het Hello Food Festival

Achter de schermen 6 juli 2017

Was je er bij tijdens ons Hello Food Festival? Geniet met dit zonnige filmpje nog even na of doe inspiratie op voor je eigen feestje. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Een HelloFresh-mijlpaal: splinternieuwe receptkaarten

Achter de schermen 30 maart 2017

Onze nieuwe receptkaarten zijn een feit! De recepten zelf zijn hetzelfde gebleven, maar we hebben de kaarten in een nieuw jasje gestoken. 

Lees meer

7 reacties

Ans schreef:

Ben zeer tevreden over de recepten en mocht er eens wat zijn wordt het makkelijk op gelost.

Jantina schreef:

Zelf vond ik de kleinere veel fijner, deze nemen nogal wat ruimte in… Ook voor het eventueel bewaren van de kaarten.

Anoek schreef:

Nog niet echt enthousiast over de nieuwe kaarten. Wat mij betreft weer snel terug naar de oude!

Linda schreef:

Wel enthousiast over de nieuwe kaarten! Overzichtelijker en fijn dat ingrediënten dik gedrukt zijn! Alleen ze passen niet in de opbergordner die ik ontvangen heb……Zou fijn zijn als ik een formaat ordner zou ontvangen voor dit formaat receptenkaarten 🙂

linda schreef:

haha ik zie nu dat je deze ordner kan sparen…..

Bart Wijnen schreef:

Erg mooie en duidelijke receptkaarten. Soms wat verwarrende tekst zoals het voorverwarmen van de oven bij de fettucine met aubergine terwijl de oven niet nodig is.

Peter den Besten schreef:

Tijdens het koken vind ik de grote kaarten wel gemakkelijker dan de oude kaarten. Qua opslag zijn de oude kaarten veel fijner. Wij hebben alle recepten van onze ruim 50 boxen bewaard. Wat doen we nu met die grote kaarten ? Ik verwacht eigenlijk wel van Hello Fresh dat ze ons nieuwe map opsturen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hello flexibel lidmaatschap bij HelloFresh

Achter de schermen 9 maart 2017

Een flexibel lidmaatschap is bij HelloFresh ook echt flexibel.

Lees meer

4 reacties

Lizzie Winckel schreef:

Hi Marijke,

Goed dat je het vraagt! Maaltijden kiezen gaat als volgt:

1 Log in met jouw inloggegevens op hellofresh.nl
2 Klik linksboven op ‘Mijn recepten’
3 Ga naar volgende week door op het pijltje dat naast deze week staat te klikken
4 Klik op de oranje button ‘Kies je maaltijden’.
5 Selecteer de maaltijden naar keuze door rechts naast het gerecht de groene button aan te klikken.
6 Vergeet niet om vervolgens rechtsboven op ‘Wijziging opslaan’ te klikken.

Laat je me nog even weten of het allemaal is gelukt?

Groetjes,
Lizzie

Angela schreef:

Ik zie dat er ook een ontbijtbox is maar in de app kan ik hier niets over terug vinden. Waar kan ik meer informatie vinden?

Mvg Angela

Charlot van Scheijen schreef:

Hi Angela,
Dank voor je berichtje!
Hier kun je meer informatie vinden: https://www.hellofresh.nl/tasty/boxen/ontbijt-box/?handle=ontbijt-box.
Neem vooral contact op met onze klantenservice als je verder nog vragen hebt.
Groeten,
Charlot

Lizzie Winckel schreef:

Hi Angela, op onze website kun je bij gerechten ook de inhoud van de ontbijtbox terugvinden. Groeten, Lizzie

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Maak kennis met onze bootcamp trainer Jonas

Achter de schermen 3 maart 2017

Dit is Jonas, onze bootcamp trainer. Iedere week komt hij op donderdag om het HelloFresh-team te laten zweten.

Lees meer

1 reactie

Ine schreef:

Beste mensen, ik mis dr koolhydraat arme box!
Is deze misschien al in de maak? Gr ine

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op bezoek bij Paul, onze leverancier van bieten en peen

Achter de schermen 21 februari 2017

Onze collega Charlot ging op bezoek bij de leverancier van de gekleurde peen én de bietjes in jouw box.

Lees meer

1 reactie

Prachtige kleur van binnen die bieten! Goed om te zien dat jullie goed contact hebben met de boeren en dus weten hoe de groentes geteelt worden.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op bezoek bij boerenkoolleverancier Tom

Achter de schermen 30 januari 2017

Winterse kost met superfoodallure: boerenkool. Ik ging op bezoek bij Tom Noordermeer, de leverancier van de boerenkool in jouw box.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk meer