Bestel de HelloFresh Kerstbox met 10% korting

20 november 2013
door Kirsten Achter de schermen

  December komt langzaam dichterbij. Het is een maand vol gezelligheid en leuke feestdagen. Met kerst kun je weer extra genieten van familie en vrienden, kun je elkaar verwennen met cadeautjes en heerlijke kerstmaaltijden bereiden. Maar wat ga je dit jaar toch koken? Wat wordt dit jaar het voorgerecht? En wanneer ga je alles koken? Wie haalt de boodschappen?

  HelloFresh Kerstbox met korting

  HelloFresh lost deze kerststress voor je op!  Want met de kerst leveren we naast de gewone HelloFresh Box, de HelloFresh Kerstbox vol ingrediënten voor een heerlijke kerstmaaltijd! Wij zorgen ervoor dat alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden bij jou thuis worden bezorgd. Je ontvangt een dag voor kerst alle ingrediënten voor één kerstdiner voor 2, 4, 6 of 8 personen. Alles zit er in: van in Italië gevulde ravioli en verse salie en tijm, tot een hertenbiefstukje afkomstig van de Veluwe of een heerlijke Schotse zalmfilet. Het enige wat je zelf nog toevoegt is peper, zout en olie.

  Bestel de HelloFresh Kerstbox alleen in november met 10% korting.

   

  Bestelbutton_Bestel nu met korting_rood

  Vorig artikel
  Onze favoriete volkoren granen Onze favoriete volkoren granen
  Volgend artikel
  HelloFresh cadeaubon voor de feestdagen HelloFresh cadeaubon voor de feestdagen

  Gerelateerde artikelen

  2 reacties

  M. Antonissen schreef:

  Waarom kan de waardebon van November niet toegevoegd worden bij de bestelling van een kerstbox? Ik wil toch bestellen en het is nog November.

  Frederieke schreef:

  Hé dat is inderdaad gek! Heb je al contact opgenomen met onze klantenservice? Zo niet, dan zorg ik ervoor dat je een mailtje van ons ontvangt. Ik hoor het graag! Groetjes, Frederieke