Achter de schermen

Over ons kaasplankje

Achter de schermen 16 december 2016

Voor het eerst hebben we dit jaar een heus kaasplankje, dat je bij je Kerstbox kunt bestellen. Erik van Eriks Delicatessen stelde dit bijzondere plankje speciaal voor ons samen, met vier bijzondere kazen. 

Lees meer

1 reactie

Anouk De Haan schreef:

Ziet er erg lekker uit! Gaan we zeker binnenkort even uitproberen!

Op bezoek bij Anne van Only Pasta

Achter de schermen 14 november 2016

Wij gingen op bezoek bij Anne van Only Pasta. Zij maken de goddelijke ravioli die je af en toe in de box vindt. 

Lees meer

Visleverancier Van Meines

Achter de schermen 23 september 2016

Visboeren Mick en Ronald vertellen over hun liefde voor hun vak. Lees in dit blog alles over onze visleverancier Van Meines.

Lees meer

1 reactie

klant van hello fresh schreef:

zeer bedenkelijke kwaliteit de vis wordt 2 3 of 4 keer ontdooit en weer ingevroren

Onze kaasboer Eriks Delicatessen

Achter de schermen 20 september 2016

Eriks delicatessen heeft alle kazen die je je maar kunt wensen. Lees hier meer over onze favoriete kaasleverancier.

Lees meer

1 reactie

Anouk De Haan schreef:

Aahh dus daar komen altijd die lekkere kazen vandaan! 🙂 Dankjewel Erik

Een kijkje achter de schermen bij HelloFresh

Achter de schermen 14 september 2016

Onze eigen HelloFresh’er Armin deelt zijn beste barbecue-tips

Lees meer

Jan Gotjé & HelloFresh

Achter de schermen 8 september 2016

Een echt Amsterdams familiebedrijf: dat is notenboer Jan Gotjé. Benieuwd naar het hele verhaal?

Lees meer

Een kijkje achter de schermen bij HelloFresh

Achter de schermen 5 september 2016

Onze eigen HelloFresh’er Bo vertelt alles over het HelloFresh-bootcamp en haar passie voor sporten.

Lees meer

Maak kennis met Dafna: onze diëtiste

Achter de schermen 25 augustus 2016

Onze eigen HelloFresh’er Dafna vertelt je waar ze inspiratie opdoet voor recepten en vertelt je meer over haar eigen herkomst.

Lees meer

Terugblik: een letterlijk kijkje in de keuken

Achter de schermen 19 augustus 2016

Afgelopen week hebben we weer twee fantastische avonden beleefd. We gingen langs in Vuren én in de Heurne.

Lees meer

2 reacties

Ton en Marian Boomaerts schreef:

Heerlijk gegeten deze week bij Hello Fresh in Vuuren. Wat een leuke sfeer en prachtige locatie. Tussen de gangen door ook nog een leerzame rondleiding gehad op het boerenbedrijf. Kortom een topavond.
Onze dank aan Hello Fresh en alle medewerkers.

Julius schreef:

Ha Ton en Marian,

Heel fijn om te horen dat jullie het leuk vonden! Hopelijk tot een volgende keer.

Groetjes, Julius.

6 redenen om bij HelloFresh te komen werken

Achter de schermen 29 juli 2016

Onze collega’s gaan graag naar hun werk. Weten waarom? Lees snel verder! Wil je ook onderdeel uitmaken van het team? Pak dan nu je kans: bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!

Lees meer

Bekijk meer