Voor het eerst hebben we dit jaar een heus kaasplankje, dat je bij je Kerstbox kunt bestellen. Erik van Eriks Delicatessen stelde dit bijzondere plankje speciaal voor ons samen, met vier bijzondere kazen.
Lees meer1 reactie
Wij gingen op bezoek bij Anne van Only Pasta. Zij maken de goddelijke ravioli die je af en toe in de box vindt.
Lees meerVisboeren Mick en Ronald vertellen over hun liefde voor hun vak. Lees in dit blog alles over onze visleverancier Van Meines.
Lees meer1 reactie
zeer bedenkelijke kwaliteit de vis wordt 2 3 of 4 keer ontdooit en weer ingevroren
Eriks delicatessen heeft alle kazen die je je maar kunt wensen. Lees hier meer over onze favoriete kaasleverancier.
Lees meer1 reactie
Aahh dus daar komen altijd die lekkere kazen vandaan! 🙂 Dankjewel Erik
Een echt Amsterdams familiebedrijf: dat is notenboer Jan Gotjé. Benieuwd naar het hele verhaal?
Lees meerOnze eigen HelloFresh’er Bo vertelt alles over het HelloFresh-bootcamp en haar passie voor sporten.
Lees meerOnze eigen HelloFresh’er Dafna vertelt je waar ze inspiratie opdoet voor recepten en vertelt je meer over haar eigen herkomst.
Lees meerAfgelopen week hebben we weer twee fantastische avonden beleefd. We gingen langs in Vuren én in de Heurne.
Lees meer2 reacties
Heerlijk gegeten deze week bij Hello Fresh in Vuuren. Wat een leuke sfeer en prachtige locatie. Tussen de gangen door ook nog een leerzame rondleiding gehad op het boerenbedrijf. Kortom een topavond.
Onze dank aan Hello Fresh en alle medewerkers.
Onze collega’s gaan graag naar hun werk. Weten waarom? Lees snel verder! Wil je ook onderdeel uitmaken van het team? Pak dan nu je kans: bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer direct!
Lees meer
Ziet er erg lekker uit! Gaan we zeker binnenkort even uitproberen!