Nieuws

Twee gezinnen proberen een week HelloFresh

Achter de schermen 9 mei 2018

Een druk leven, een huis vol kinderen en toch elke avond wat lekkers op tafel zetten… dat is niet altijd makkelijk! De familie Oudshoorn en Van Meer kookten een week met HelloFresh. Kijk mee hoe het in de smaak viel!

Lees meer

7 opvallende paastradities

Achter de schermen 15 maart 2018

De meesten van ons vieren Pasen met een lekkere brunch en het versieren van eieren, maar in andere landen draait het feest om hele andere dingen. Van de Brazilianen die (...)

Lees meer

2 reacties

Ikk schreef:

In Georgië wordt het paasontbijt op het graf van overleden familieleden gebruikt. De grafsteen wordt met een tafellaken bedekt, waarna alle lekkernijen op “tafel” gezet worden.

Lisa Kapan schreef:

Wat een bijzondere traditie!
Dank voor het delen.

Vriendelijke groet,

Lisa

Hoe muziek de smaak van wijn beïnvloedt

Achter de schermen 9 februari 2018

Interessant: de muziek die je beluistert kan invloed hebben op hoe je je wijn vindt smaken. Of dat nu klassieke, uptempo of rustige melodieën zijn; onderzoek heeft de connectie tussen de twee aangetoond. Wij vertellen je er alles over. Proost!

Lees meer

Het ABC van HelloFresh

Achter de schermen 10 januari 2018

Op onze blog lees je over nieuwe producten, recepten, onze collega’s en leveranciers, maar we gaan ook graag back to basics met je. Wat is onze visie, wat maakt (...)

Lees meer

Goede voornemens (die écht lukken)

Achter de schermen 30 december 2017

Hello goede voornemens! Met een nieuw jaar voor de boeg zijn er misschien een aantal dingen je anders wilt gaan doen. Van voeding, tot je vrije tijd en sporten: het (...)

Lees meer

In het HelloFresh-zonnetje: Truus & Lucie

Achter de schermen 27 december 2017

Bij onze Cook it Forward-campagne bieden we jullie de kans om een geliefde in het zonnetje te zetten en te verblijden met een HelloFresh Box. Zo spraken we in de (...)

Lees meer

Cook it Forward met Tanja Jess

Achter de schermen 8 december 2017

In Cook it Forward staat Miljuschka Witzenhausen elke week in haar eigen keuken te stralen met een bekende gast. Anders dan bij de vorige afleveringen kookt ze samen met deze (...)

Lees meer

Cook it Forward met Niels Geusebroek

Achter de schermen 23 november 2017

In het nieuwe seizoen van 24Kitchen-programma Cook it Forward bereidt tv-chef Miljuschka Witzenhausen HelloFresh-recepten met een bekende Nederlandse gast.  In de eerste aflevering doet ze dat met iemand die niet (...)

Lees meer

Cook it Forward met HelloFresh

Achter de schermen 22 november 2017

De maand december staat voor gezelligheid, lekker eten en dankbaar zijn voor elkaar. Het is de maand bij uitstek om iets bijzonders te doen voor een ander. Omdat we een (...)

Lees meer

HelloFresh Kerstbox: alles zonder stress in huis voor het kerstdiner

Achter de schermen 25 november 2016

Wat eet jij deze Kerst? Om je extra in de watten te leggen, hebben we dit jaar weer een Kerstbox samengesteld met een verrassend kerstmenu. Alles zonder stress in huis (...)

Lees meer

6 reacties

Carla schreef:

Wat fijn, zelf niet de kerstspits in te hoeven bij de supermarkt! Een mooi menu ook, heel divers! Vanuit duurzaamheid en diervriendelijkheid (belangrijk onderdeel van jullie visie en aanbod) vraag ik me wel af hoe dat zit met de herkomst van het vlees en de vis. Betreffen het bijvoorbeeld herten die al door Staatsbosbeheer worden afgeschoten vanuit het soortenbeleid (beheersing omvang) of worden de dieren gehouden voor de commerciële handel? Daarbij is tonijn volgens de viswijzer eigenlijk niet meer ‘duurzaam’ aan te bieden, ze worden overal bedreigd. Ik wil heel graag gebruikmaken van de box maar dat hangt voor mij wel van bovenstaande zaken af

Charlot van Scheijen schreef:

Dag Carla,

Bedankt voor je berichtje en wat leuk dat je de Kerstbox overweegt! Bij HelloFresh werken we alleen met leveranciers die goede en kwalitatieve producten kunnen leveren. Zij moeten per productcategorie aan specifieke criteria voldoen, moeten ons kunnen vertellen en laten zien waar de producten vandaan komen en controle hebben over hun keten. Wat betreft jouw vragen; er zit geen hertenvlees in onze Kerstbox. Wel een mooie kalkoenrollade, voorzien van ‘label rouge’ – een keurmerk dat goede leefomstandigheden van de dieren garandeert. Je zou dit label kunnen vergelijken met 2 á 3 sterren van de Dierenbescherming: de kwalificatie die in Nederland veel gebruikt wordt. Er zit ook geen tonijn in onze Kerstbox. Maar de enige soort die wij gebruiken is die van Fish Tales, een duurzaam vismerk (http://www.fish-tales.com/). Mocht je nog aanvullende vragen hebben dan nemen we graag telefonisch contact met je op zodat we de herkomst van de specifieke producten verder kunnen toelichten. Goed om te weten: de Kerstbox kun je nog tot vanavond 23:59 uur bestellen, dus wees er snel bij!

Groeten,
Charlot

Esther schreef:

Hi, leuke actie, als er een acceptgiro bij kan wil ik graag van de luxe pakket gebruik maken als cadeau voor mijn moeder. Kan dat?.

Charlot van Scheijen schreef:

Hoi Esther,

Je kunt de box zeker cadeau doen.
Alleen, wat bedoel je precies met een acceptgiro?
Op onze website kun je met iDeal, PayPal of creditcard de box betalen.

Groeten,
Charlot

Carla schreef:

Ha Charlot, dank voor je reactie en zeker geruststellend te weten dat jullie je missie zo serieus nemen! Ik heb de gourmetten box besteld. Ik lees toch dat daar tonijn en hertenbiefstuk in zitten? En wat zouden jullie adviseren erbij te halen of is de box wat jullie betreft vullend genoeg voor een kerstdiner? Groeten, Carla

Charlot van Scheijen schreef:

Dag Carla,
Sorry, dit bericht heb ik niet meer op tijd gelezen.
Is de gourmetbox goed bevallen?
In het vervolg kun je met vragen ook altijd terecht bij onze klantenservice (https://www.hellofresh.nl/contact/), daar word je zeker weten heel snel geholpen.
Groeten, Charlot

Bekijk meer