Een druk leven, een huis vol kinderen en toch elke avond wat lekkers op tafel zetten… dat is niet altijd makkelijk! De familie Oudshoorn en Van Meer kookten een week met HelloFresh. Kijk mee hoe het in de smaak viel!
Lees meerWij zijn gek op witte asperges! Onze leverancier Frank Swinkels vertelt ons wat deze lentegroente zo bijzonder maakt en hoe hij ervoor zorgt dat ze de beste smaak hebben.
Lees meerBij HelloFresh gebruiken we alleen ingrediënten die (kakel)vers zijn. Onze eieren zijn daarop geen uitzondering. Lees er hier alles over!
Lees meerDe meesten van ons vieren Pasen met een lekkere brunch en het versieren van eieren, maar in andere landen draait het feest om hele andere dingen. Van de Brazilianen die (...)
Lees meer2 reacties
Ben je gek op thee? Dan ben je niet de enige! Dit is namelijk, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Sommigen zweren zelfs bij de geneeskracht van thee. (...)
Lees meerDe mannen van Brandt & Levie maken de lekkerste worsten, die je dan ook met regelmaat in onze gerechten tegenkomt. Lees meer over deze Amsterdamse ondernemers en onze favoriete recepten met worst!
Lees meer1 reactie
Ik ben erg tevreden over de producten en vind het welzijn van de dieren erg belangrijk.
Kunnen jullie wat meer informatie geven over bijvoorbeeld de varkensproducten die jullie gebruiken?
Interessant: de muziek die je beluistert kan invloed hebben op hoe je je wijn vindt smaken. Of dat nu klassieke, uptempo of rustige melodieën zijn; onderzoek heeft de connectie tussen de twee aangetoond. Wij vertellen je er alles over. Proost!
Lees meerSnel en smakelijk aan tafel gaan was met HelloFresh nog nooit zó easy. Met onze nieuwe Quick & Easy-recepten zet je namelijk in 20 - 25 minuten een lekkere maaltijd op tafel (...)
Lees meerAltijd al willen weten hoe het er achter de schermen bij HelloFresh aan toe gaat en hoe het is om bij ons te werken? In deze blog vertellen drie collega’s over hun (smakelijke) rol binnen het team en welke vacatures er openstaan.
Lees meerOp onze blog lees je over nieuwe producten, recepten, onze collega’s en leveranciers, maar we gaan ook graag back to basics met je. Wat is onze visie, wat maakt (...)
Lees meer
In Georgië wordt het paasontbijt op het graf van overleden familieleden gebruikt. De grafsteen wordt met een tafellaken bedekt, waarna alle lekkernijen op “tafel” gezet worden.
Wat een bijzondere traditie!
Dank voor het delen.
Vriendelijke groet,
Lisa