Geen onderdeel van een categorie

Zoet (kerst)cadeau: maak je eigen chocoladereep

Geen onderdeel van een categorie 18 december 2018

Of je het nu maakt om jezelf mee te verwennen, een diner mee af te sluiten of een geliefde mee te verrassen: zelfgemaakt zoet is altijd goed! Deze chocoladereep is een feestje voor de ogen (en smaakpapillen). 

Lees meer

1 reactie

Julia Dijkstra schreef:

Wat een leuk idee om je eigen chocoladereep te maken. Met Kerstmis heb ik mijn eigen kerstbonbons gemaakt, maar een chocoladereep maken is ook een goed idee. Dit ga ik doen voor een vriendin van mij, die binnenkort jarig is. Ik vind het resultaat er erg lekker uitzien!

Van mocktail tot cocktail: 5 zinderende zomerdrankjes

Geen onderdeel van een categorie 9 juli 2018

Bij warm weer is het goed om veel water te drinken, maar als je in de zomermaanden iets te vieren hebt of jezelf gewoon wilt verwennen, dan zijn deze vijf drankjes absolute aanraders. Van mocktail tot cocktail: proost!

Lees meer

Zinderend zomerdrankje: Crodino spritz

Geen onderdeel van een categorie 8 juni 2018

Wij stoppen regelmatig een lekker extraatje in je box. Heb jij bijvoorbeeld de Crodino al in je box ontdekt? Met dit Italiaanse drankje kun je alle kanten op. Wij laten je zien hoe je er bijvoorbeeld verfrissende Crodino spritz van kunt maken. Salute!

Lees meer

4x traktaties om trots op te zijn

Geen onderdeel van een categorie 25 mei 2018

Het is altijd een goed moment voor zoetigheid! Heb je iets te vieren, of wil je iemand verrassen met een feestelijke taart? Met deze vier zoete lekkernijen maak jij niet alleen iedereen om je heen, maar ook jezelf erg gelukkig!

Lees meer

Wij deden onderzoek naar familie en tradities

Geen onderdeel van een categorie 15 mei 2018

Ter ere van Wereldfamiliedag, hebben we een bijzonder onderzoek gedaan naar familie, samen zijn en (eet)tradities. Lees de resultaten hier… 

Lees meer

1 reactie

High-wine.com schreef:

Leuk onderzoek!

Achter de schermen – eventmanager Gail

Achter de schermen 27 november 2017

Elke maand zetten wij een van onze collega’s in het zonnetje. Dit keer praten we met eventmanager Gail, die niet alleen precies weet wat HelloFresh’ers bezighoudt, maar ook hoe je leuke kookworkshops en evenementen organiseert!

Lees meer

Zet je schoen bij HelloFresh

Geen onderdeel van een categorie 12 november 2017

Het jaar is omgevlogen! Volgende week zetten Sinterklaas en zijn Pieten alweer voet aan Nederlandse bodem. Afgelopen maanden hebben ze hard getraind om ook dit jaar alle pakjes weer op (...)

Lees meer

Het verschil tussen een eetlepel en theelepel

Geen onderdeel van een categorie 3 november 2016

Soms kan het best lastig zijn: in de ingrediëntenlijst van je recept staat bijvoorbeeld dat je één eetlepel zonnebloemolie moet nemen en één theelepel kurkuma. Maar hoeveel is nu precies een eetlepel of een theelepel? Wij helpen je uit de brand!

Lees meer

3 reacties

Feestvreugde schreef:

Maar moet je nu afstrijken of bol houden? En zit er verschil in een Engelse maatlepel en Nederlandse?

Lizzie Winckel schreef:

Hi Feestvreugde,
Wij raden aan om de lepels af te strijken. Wat betreft de maatlepels, de Engelse en de Nederlandse zijn hetzelfde.

Groetjes,
Lizzie

Marco schreef:

Hallo.
Dus het maakt niet uit welke vorm het eet/theelepel heeft?
Elke eetL is dan 15ml? (Als je t afstrijkt)

Frisse ijsthee met munt, citroen en perzik

Geen onderdeel van een categorie 15 augustus 2016

Staat er een zomerse barbecue op de planning? Maak het feest compleet met een zelfgemaakt drankje. Het is gemakkelijk te maken én het staat leuk op tafel.

Lees meer

2 reacties

Ritchie schreef:

Super leuk recept, zeker proberen binnenkort!

Trouwens een hele mooie waterkan. Iemand een idee waar deze gekocht kan worden?

Frederieke schreef:

Ha Ritchie,
Leuk om te horen! Ben benieuwd of je het lekker vindt. Oeh ik denk dat je het beste kans maakt bij winkels waarbij ze verschillend servies verkopen. Ook kun je online aan de slag met de zoekterm ‘waterkan met tap(kraan)’. Succes!
Groetjes,
Frederieke

Eten bij de kruidenleverancier

Geen onderdeel van een categorie 8 juli 2016

Deze maand was het weer tijd voor twee aanschuifdiners bij onze leveranciers. De eerste hiervan vond afgelopen woensdag plaats, bij onze kruidenteler in Etten-Leur.

Lees meer

Bekijk meer