Christmas is coming - nog maar 40 nachtjes! 🎄 Onze chefs hebben de afgelopen maanden hard gewerkt in de keuken, met als resultaat een feestelijk kerstmenu. Eentje waarbij jij een ontspannen kerst (...)
Lees meerStel je voor dat je de mediterraanse zon op je huid voelt, rondwandelt in een Italiaans dorp en de aroma's ruikt van versgemaakte pasta. Begint je hart al sneller te (...)
Lees meerHet is volop zomer! Hoog tijd voor qualitytime met het hele gezin. Wat dacht je van samen de sterren van de hemel koken en buiten in het zonnetje genieten van (...)
Lees meerZucht… avocado. Daar krijgen we geen genoeg van. Deze groene, gladde held zit niet alleen vol gezonde vetten, vezels en vitaminen, maar is super veelzijdig in de keuken. Van taart tot pizza: bekijk hier vier smakelijke (en verrassende) avocalicious-recepten.
Lees meerBen je wel eens binnen een maand in Mexico, Engeland, het Midden-Oosten, China én Vietnam geweest zonder je eigen keuken te verlaten? Ga mee op onze culinaire reis in mei (...)
Lees meerVan vegan gehaktballen in tomatensaus tot vegan Vietnamese Pho - in april ontdekken we samen hoe lekker en eenvoudig plantaardig eten is. Valt het in de smaak? Met ingrediënten (...)
Lees meerDe Nationale Week Zonder Vlees (9 – 15 Maart) is in volle gang! Daarom zetten we onze maaltijden zonder vlees of vis graag in het zonnetje, want minder vlees eten is goed voor (...)
Lees meerVan fabuleuze Franse tartiflette naar het recept van Axelle's oma tot magische melanzane van de opa van onze Italianse collega Matteo. De beste geheimen komen uit de keuken van oma é(...)
Lees meerTrek je aardappelstamper maar uit de kast: we gaan stampen in februari! Van klassieke andijviestamppot met gehaktballetjes tot aardpeer-spinaziestamppot met halloumi – deze maand vind je elke week een hartverwarmende variant op het menu.
Lees meer