In de keuken

Tijd winnen in de keuken doe je zo!

In de keuken 13 september 2022

De zomer loopt op z'n eind en het is weer tijd om in het ritme te komen! Na een lange dag werken kom je thuis en dan moeten de kids (...)

Lees meer

Creëer jouw eigen buitenaards feestje met een space tafel! 🌌

In de keuken 25 augustus 2022

 Heb jij onze Disney en Pixar’s Lightyear-recepten al geproefd? We zijn al halverwege onze onvergetelijke ruimtereis met Buzz Lightyear en daar past een space tafel perfect bij! Lees de (...)

Lees meer

Vrolijke inspiratie voor het paasweekend 🐣

In de keuken 15 april 2022

Samen brunchen en eitjes zoeken? Dat klinkt als een gezellig paasweekend! Maak Pasen dit jaar extra leuk met knutselplezier en lekkere recepten

Lees meer

Verken Azië met HelloFresh en Singapore Airlines

Diner-recepten 14 februari 2022

Pssst: deze gerechten zijn beter dan kant- en klaarmaaltijden! Altijd al willen weten met welke specerijen jij de lekkerste Aziatische gerechten op tafel kunt zetten? Dan hebben we goed nieuws: (...)

Lees meer

8x gerechten die je hart sneller doen kloppen

Onze recepten 14 februari 2022

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)

Lees meer

4x lekkere en verantwoorde tussendoortjes

Gezonde voeding 11 februari 2022

Bij een gevarieerd eetpatroon hoort ook het eten van verschillende soorten groente en fruit. In alle kleuren van de regenboog en met de meest uiteenlopende smaken, de keuze is reuze! (...)

Lees meer

4x feestelijke cocktailrecepten

In de keuken 30 december 2021

 Proost op het nieuwe jaar met een sprankelende cocktail! Lekker, verrassend én een feestje voor het oog. Ontdek hier onze vier favoriete recepten, om je jaarwisseling compleet te maken.

Lees meer

3x kerstactiviteiten voor thuis

In de keuken 26 november 2021

Kun je ook niet meer wachten tot de feestdagen beginnen? Met deze 3 HelloFresh-kerstactiviteiten vliegt de tijd zo voorbij. Trommel je vrienden en familie op, speel de beste kersthits af en (...)

Lees meer

4x griezelig lekkere Halloween-recepten

In de keuken 29 oktober 2021

Snoep of je leven! Het angstaanjagende Halloween-seizoen is terug, tijd om uit te pakken met griezelig lekkere recepten en creatief te zijn met pompoen - of wordt het toch watermeloen? 🎃 (...)

Lees meer

4x fruitige BBQ-desserts

In de keuken 11 augustus 2021

Zin in iets zoets na de barbecue? We got you covered! 😎 Ontdek onze 4 favoriete recepten voor fruitige BBQ-desserts!

Lees meer

Bekijk meer