Kookboeken

Niet te missen – kookboeken

Tips en Tricks 20 juni 2016

Vorige week gaven we samen met Elly’s Choice ter gelegenheid van Vaderdag 10 eBooks cadeau!  

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wortellinten met pestodressing en noten

Onze recepten 17 juni 2016

Dit gemakkelijke gerecht heb je binnen 10 minuten op tafel: wortellinten met pestodressing. Je hoeft er geen uren voor in de supermarkt te dwalen, want je gebruikt maar 5 ingrediënten.

Lees meer

2 reacties

Van Daele Willy schreef:

met iets meer cal.
Kip,rijst,ananas,worteltjes,een paar sneden gerookte
ham,SAP van ananas,cayennepeper,takjes tijm en wat vleesbouillon!
Afwerken doorgesneden mooi gesuikerde gebakken bananen en wat room . Peso naar smaak…Lekker

Frederieke schreef:

Goedemorgen Willy,
Dat klinkt als een goede toevoeging! Dankjewel voor het delen:)
Groeten en een fijne dag,
Frederieke

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sneak preview: ons HelloFresh-magazine zomer

Achter de schermen 24 juni 2015

Na het succes van de eerste editie van het HelloFresh-magazine, zijn we druk bezig met het maken van het HelloFresh-magazine zomer! Lees snel verder wat je allemaal in het magazine kunt verwachten.

Lees meer

10 reacties

Loes schreef:

In de box van deze week wordt de kipfilet gebakken in roomboter. Roomboter brand snel aan. Hoe kan ik dat voorkomen?

Jean schreef:

Dag Loes,

Wat wij altijd doen is 50/50 boter en olijfolie, of het vuur niet te hard zetten 😉

denise schreef:

voeg er een beetje olijfolie bij. succes

Arrianne schreef:

Voeg een beetje olijfolie toe aan de roomboter en hij zal minder snel verbranden

Francois Geens schreef:

een dropje olijfolie aan toevoegen

Hanneke Rotgans schreef:

helft roomboter – helft olijfolie

Joke Hulsbosch schreef:

Een klein scheutje (olijfolie) erbij.

H.A.A. Friederichs schreef:

Door geklaarde roomboter te gebruiken

Angelique schreef:

Is het magazine misschien ook online te downloaden? Zodat ik hem toch kan lezen?

Cathy schreef:

Ik hoop inderdaad ook dat magazine online zal staan… Zou jammer zijn deze te moeten missen juist omdat dit in ons verlof valt!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Halloween staat voor de deur

In de keuken 30 oktober 2014

Het is weer tijd om de leukste Halloweenhapjes te maken. Wij hebben een aantal leuke en lekkere voorbeelden voor jou op een rijtje gezet. 

Vrijdag is het Halloween! Weet jij (...)

Lees meer

2 reacties

Angelique schreef:

Van knakworsten of coctailworstjes en spaghetti kun je heel makkelijk spinnetjes maken.
Snijd de worstjes in kleinere stukjes. Van de coctailworstjes de kontjes er af.
Steek 4 ongekookte spaghetti slierten door de worstjes. Kook daarna het geheel zodat de spaghetti slap wordt en het ziet er uit als een spinnetje. Doe er een beetje tomatenketschup of tomatensaus overheen.

Frederieke schreef:

Leuk idee Angelique! Goeie tip voor volgende jaar:)

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HelloFresh kookworkshop

Achter de schermen 19 september 2014

Lees meer

1 reactie

Hans Dielessen schreef:

Kunnen jullie dat ook eens in Tilburg organiseren? lijkt mij heel leuk om mee te doen.
Groetjes Hans Dielessen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Watermeloenijsjes

In de keuken 8 juli 2014

Op een heerlijke warme zomerdag is er niets lekkerder dan een verfrissend ijsje! Deze ijsjes uit het nieuwe kookboek van Annabel Langbein zijn gemaakt van watermeloen en zien er door (...)

Lees meer

1 reactie

Deborah schreef:

Heel lekker! En inderdaad net echt met stukjes chocolade! Top idee 🙂

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heerlijke granola van Annabel Langbein

Achter de schermen 25 juni 2014

De ochtend beginnen met een bakje yoghurt kan heerlijk zijn. Maar het is nog meer genieten als je je zelfgemaakte granola er doorheen kan roeren. In het nieuwe kookboek Food &(...)

Lees meer

3 reacties

queen char schreef:

Ik heb een proefpakket besteld. Het kan en is niet zo dat ik meteen een abonnement heb. Dat schrijven jullie in je mail en dat is niet handig.

Anita Dekker schreef:

Hallo, ik ben nog niet zo heel lang lid van hellofresh, maar heel blij met jullie. Mijn vraag is of jullie ook ergens leuke lunch ideetjes op de stie hebben. Ik vind het moeilijk zelf dit te verzinnen, dus meestal een bruine boterham met kaas oid. Maar ik neem aan dat er ook leukere dingen te bedenken zijn met spannende groenten of fruit???
Ik ben benieuwd naar jullie reactie…..

vr.gr.

Anita Dekker

Wendy schreef:

Hi Anita,
Wat leuk dat je nieuw bent bij HelloFresh!
Rechts in de bovenhoek van ons blog zit een zoekfunctie.
Als je daar zoekt op bijvoorbeeld ‘lunch’ of ‘fruit’
krijg je alle artikelen die we daar ooit over geschreven hebben!
Succes!

Groetjes, Wendy

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inspiratie: snelle rijsttafel van groenten en cashewnoten

Achter de schermen 5 juni 2014

Vind jij het moeilijk om gerechten te bereiden die genoeg groente bevatten én die je kinderen ook nog eens lekker vinden? Het nieuwe kookboek Veggie Kidz van Monique, Eef en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gezonde tosti’s met tomatensalade

Achter de schermen 28 mei 2014

Op zoek naar inspiratie voor een lekker recept geschikt voor kinderen? Het nieuwe kookboek Veggie Kidz van Monique Jansse, Eef Ouwehand en Kyra de Vreeze bevat verantwoorde, snelle vegetarische recepten (...)

Lees meer

2 reacties

Olga schreef:

Hi! I would like to share your recipes on our site. Making your content available to our users would increase the visits to your blog and we would happy to have your nice images and recipes with us :). If you like the idea, please, visit Volrecepten.be. You will find a link with the instructions in the Top Blogs section.
Hope to see you there soon!

Eef Ouwehand schreef:

Dank voor de leuke post over ons boek!

Kijk op http://www.veggiekidz.nl voor meer vegetarische recepten en voedingstips

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.