Seizoen

3x geweldige gembershots

Ingrediënten 20 januari 2020

Verkouden, rillerig of gewoon zin om je immuunsysteem een boost te geven? Met deze gemberdrankjes ga je binnen no time van snotterig naar superfit! 

Lees meer

Proost met 5x feestelijke drankjes

Onze recepten 4 november 2019

De feestmaand staat voor de deur en dat betekent uitgebreid koken en lang tafelen met vrienden en familie. En daar hoort een lekker drankje bij. Trakteer jezelf en je gasten (...)

Lees meer

5x water met vers fruit

Ingrediënten 25 juni 2019

Op warme dagen is het belangrijk om voldoende te drinken, maar toch kan een fles met alleen maar water op een gegeven moment wat muf gaan smaken. Als afwisseling voor (...)

Lees meer

1 reactie

Roos schreef:

Wat een leuke site! Hier nog een tip. Een waterfles met fruitfilter, handig voor onderweg. http://www.fruitinfuser.net

De beste barbecue-salades

Gerechten 19 juni 2018

Wanneer de zon zich laat zien, komt de geur van gloeiende kolen je al snel tegemoet. Ben je nog op zoek naar een smaakvol en fris gerecht voor bij jouw barbecue? Met deze twee saladerecepten maak je van een barbecue een echt feestje!

Lees meer

14 overheerlijke en makkelijke lentesalades

Gerechten 11 april 2017

Het is weer lente! Dit betekent dat het weer tijd is voor lekkere salades. We geven je hier 14 recepten van onze favoriete lentesalades. Veel kookplezier!

Lees meer

Wintersport-eten: de gezondere versie

Tips en Tricks 29 december 2016

Wintersport-eten staat nou niet bepaald bekend als heel verantwoord. Heb je toch zin in stevige schnitzels, romige kaasfondue of de befaamde kaiserschmarrn? Wij geven je de iets gezondere versie!

Lees meer

Onze 5 favoriete pompoenrecepten

Gerechten 14 oktober 2016

Geen groente herfstiger dan pompoen als je het ons vraagt. Wij delen in deze blog onze vijf favoriete pompoenrecepten. 

Lees meer

3 x zomerse seizoensgroenten

Tips en Tricks 12 juli 2016

Bij HelloFresh zijn we ervan overtuigd dat wie niet van groenten houdt, nog nooit de groenten uit onze boxen geproefd heeft: boordevol smaak en supervers. Net als Jamie Oliver, weten wij dat je in de keuken niets mis kunt doen met heerlijk verse seizoensgroenten.

Lees meer

Witte vs groene asperges

Ingrediënten 18 mei 2016

Wat een heerlijke maand, die meimaand! Niet alleen dankzij het mooie weer maar ook omdat het volop aspergeseizoen is. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen witte en groene asperges?

Lees meer

Meiraap: lekkere lentegroente

Achter de schermen 19 april 2016

Meiraap wordt vaak een vergeten groente genoemd, maar vergeten vinden wij zonde! Lees hier meer over deze lentegroente die deze week in de Originalbox zit.

Lees meer

Bekijk meer