Een HelloFresh-mijlpaal: splinternieuwe receptkaarten

30 maart 2017
door Lizzie Winckel Achter de schermen

  Onze nieuwe receptkaarten zijn een feit! De recepten zelf zijn hetzelfde gebleven, maar we hebben de kaarten in een nieuw jasje gestoken. 

  Zoals je vast wel weet, houden we ons constant bezig met de tevredenheid van onze klanten. Of het nu om de recepten zelf gaat of de receptkaarten. Zo is uit onderzoek onder onze klanten gebleken dat er vraag is naar een foto bij elke stap. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we zes overzichtelijke stap-voor-stapfoto’s toegevoegd.

  Daarnaast hebben we handige tips verwerkt in het recept waar dat van toepassing is. Ook het lettertype is iets vergroot ten opzichte van de oude kaarten. Op deze manier hebben wij geprobeerd met onze nieuwe kaarten gehoor te geven aan jullie vraag. Wat komt er nog meer kijken bij nieuwe receptenkaarten?

  Nieuwe receptenmap

  Natuurlijk hoort bij deze nieuwe en grotere receptkaart ook een nieuwe receptenmap. Hier passen al jouw nieuwe receptkaarten in. Die grote stapel receptenkaarten verdwijnt en alle recepten krijgen nu een nieuw thuis. Hoera! Heb je genoeg punten gespaard? Log dan in op onze website en bestel het nieuwe receptenmapje in de shop.

  Duurzaamheid

  Duurzaamheid staat hoog op onze lijst. Daarom zijn onze nieuwe receptkaarten ook gemaakt van gerecycled papier en bedrukt met biologische inkt. Je kunt de receptkaarten, net als de HelloFresh Box, mee teruggeven aan de bezorger. Die zorgt er dan voor dat we de kaarten weer kunnen recyclen.

  Naast dat we zo veel mogelijk voedselverspilling tegengaan, willen wij ook onze verpakkingen zo veel mogelijk recyclen. Onze HelloFresh Box is bijvoorbeeld gemaakt van een mix van gerecycled karton. Dit karton is afkomstig van duurzaam beheerde bossen met het FSC-label.

  Flexibiliteit

  Wij begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom kun je elke dag uit maar liefst 10 recepten kiezen, zodat jij zelf bepaalt wat er bij jou op tafel staat. Heb jij geen zin om elke week te kiezen? Dan kun je nu ook zelf jouw persoonlijke voorkeur instellen die het beste bij jouw levensstijl past, zodat wij de juiste gerechten voor jou selecteren. Dit doe je door in te loggen op je persoonlijke account en ‘Jouw voorkeur’ aan te klikken.

   

  Vorig artikel
  5 ingrediënten om je groene gerechten (nóg) vullender te maken 5 ingrediënten om je groene gerechten (nóg) vullender te maken
  Volgend artikel
  Zelf kaarsjes maken voor Pasen Zelf kaarsjes maken voor Pasen

  Gerelateerde artikelen

  7 reacties

  Ans schreef:

  Ben zeer tevreden over de recepten en mocht er eens wat zijn wordt het makkelijk op gelost.

  Jantina schreef:

  Zelf vond ik de kleinere veel fijner, deze nemen nogal wat ruimte in… Ook voor het eventueel bewaren van de kaarten.

  Anoek schreef:

  Nog niet echt enthousiast over de nieuwe kaarten. Wat mij betreft weer snel terug naar de oude!

  Linda schreef:

  Wel enthousiast over de nieuwe kaarten! Overzichtelijker en fijn dat ingrediënten dik gedrukt zijn! Alleen ze passen niet in de opbergordner die ik ontvangen heb……Zou fijn zijn als ik een formaat ordner zou ontvangen voor dit formaat receptenkaarten 🙂

  linda schreef:

  haha ik zie nu dat je deze ordner kan sparen…..

  Bart Wijnen schreef:

  Erg mooie en duidelijke receptkaarten. Soms wat verwarrende tekst zoals het voorverwarmen van de oven bij de fettucine met aubergine terwijl de oven niet nodig is.

  Peter den Besten schreef:

  Tijdens het koken vind ik de grote kaarten wel gemakkelijker dan de oude kaarten. Qua opslag zijn de oude kaarten veel fijner. Wij hebben alle recepten van onze ruim 50 boxen bewaard. Wat doen we nu met die grote kaarten ? Ik verwacht eigenlijk wel van Hello Fresh dat ze ons nieuwe map opsturen.