Een terugblik op het HelloFreshtival

3 maart 2015
door hellofresh Achter de schermen

   

  HelloFreshtival

  HelloFreshtival

  Elke week doen wij ons best om een lekkere, gezonde én gemakkelijke HelloFresh Box samen te stellen. Wij willen dat onze klanten altijd vrolijk worden van de wekelijkse box en daarom zijn wij extra blij dat wij zoveel HelloFresh’ers hebben kunnen ontmoeten op het HelloFreshtival van afgelopen zondag! Lees hier over alle ervaringen!

   

  We hopen dat je, door de ontmoeting met leveranciers, de hapjes, drankjes & foodtrucks, workshops en kinderactiviteiten, een leuke dag hebt gehad. Deze foto’s geven een goed beeld van de dag!

  “Het festival was ronduit fantastisch! En wat een heerlijk weertje! Heerlijke flessen olijfolie gekocht, Parmezaanse kaas, nootjes en nog zoveel meer, flinterdunne pizza gegeten, geitenkaaskroket en ook zoveel meer geroken, geproefd en genoten!” ~ Sylvie

  Wil je meer kinderfoto’s zien? Kijk dan hier!

  “De kinderen waren superenthousiast over het knutselen met karton!” ~Matthijs

  “Het was een gezellige middag. Op naar volgend jaar!” ~ Marina

  “De lekkerste macarons gescoord van Urban Cacao bij het HelloFreshtival op de Olmenhorst!” ~ Ilse

   “Mooie sfeervolle dag in Lisserbroek. Het was erg gezellig!” ~Paula

  HelloFreshtival

  Heb jij trouwens meegedaan met het raden van het gewicht van de Leng? Veel mensen zaten in de buurt maar er kan er maar een de winnaar zijn en dit is Anita Nak! De vis woog 15,586 kg en Anita zat er het dichtste bij met 15,75 kg.

  Afgelopen zondag de heerlijke speculaas-broccolicakeje van Madaga geprobeerd? Hier kun je er meer over lezen!

  Wij kijken terug op een hele waardevolle, inspirerende en vooral gezellige dag! Bedankt voor jouw komst en hopelijk zien we je snel bij een volgend event!

  Het HelloFreshtival!

  Vorig artikel
  Het HelloFreshtival voor kids Het HelloFreshtival voor kids
  Volgend artikel
  Salade van freekeh met spinazie Salade van freekeh met spinazie

  Gerelateerde artikelen

  10 reacties

  Anita Nak schreef:

  Wauw ik heb gewonnen, dat had ik echt niet verwacht. HelloFreshtival is echt voor herhaling vatbaar, wat was het gezellig en leuk. Top georganiseerd!!!!!! Dank jullie wel.

  Janine gottenbos schreef:

  Gefeliciteerd Anita! Ook wij vonden het een super evenement . En fantastisch georganiseerd !

  Was ontzettend leuk om eens te zien wat de achtergrond van de leveranciers was.
  En de producten die door hun geleverd werden.

  Gijs van den Brand da Graça schreef:

  Ook ik heb heel erg genoten van deze leuke dag. De volgende keer mag het van mij nog grootser aangepakt worden en dan hopelijk ook met het prachtige weer waarvan wij eveneens hebben mogen genieten.

  Corina Kompier schreef:

  Wij hebben zondag een top middag gehad, heerlijk kijken, kopen en proeven op een geweldige locatie. Het weer was goed en wij vonden de muziek en sfeer helemaal geweldig. Erg leuk om te zien waar alle producten vandaan komen. Wij hopen op een jaarlijks terugkomend evenement .

  Jolande van der Werff schreef:

  Het was heel leuk. Leuk om ook de andere leveranciers mee te maken. Ik had een goede vriendin meegenomen. Zij werd zo enthousiast dat zij meteen lid is geworden. Op naar het volgende Hello Freshtival. Ik heb er nu al zin in.

  Brenda en Lianne van Galen schreef:

  Een superleuk festival! Er hing een heerlijk sfeertje! Leuk om de leveranciers zo enthousiast en gedreven bezig te zien. Ik zeg; volgend jaar weer!

  Marja schreef:

  Het was veel drukker dan verwacht volgens mij. Ik wilde niet meteen met zware tassen lopen dus kocht ik niet meteen wat ik wilde hebben, op de terugweg was het al uitverkocht! Dat om 15.00 uur al. De macarons zagen er ook heerlijk uit, daar was het ook zo druk dat ze me niet eens konden helpen. Dit zijn dingen die niet aan de organisatie lag, die was misschien te goed 🙂 sommige stands waren naar mijn idee niet voldoende bemand.

  Guido ten Hengel schreef:

  Volgend jaar weer maar dan wat later in het jaar. Mooier weer. Was best een beetje koud. Verder heel prima sfeer, goed opgezet en fantastische omgeving

  Het was een dag vol verrassingen en genieten!! Gedreven leveranciers, super !!! En de zalm smaakte naar meer…heerlijk gegeten “s avonds thuis met de romano [ bloemkool] mmmmm. Bedankt hiervoor man van de zalm, die buiten stond!