Ga voor Premium met Moederdag!

30 april 2019
door Lisa Kapan Diner-recepten

    Liefde gaat door de maag en daarom pakken we met Moederdag graag extra uit om die liefde te laten zien én te laten proeven! Of je nu kookt voor je moeder, je geliefde of jezelf: met deze twee Premium-recepten en een zalig zoet dessert maak je er echt een feest van.

    Speciaal voor Moederdag heeft ons receptteam een menu samengesteld om je koksmuts bij op te zetten: met deze speciale Premium-recepten kun je een avondje extra smakelijk tafelen en je eettafel omtoveren tot die van een klein restaurant. Onze chefs lieten zich inspireren door de lente – de smaken spatten van je bord af!

    Kip gevuld met geitenkaas en spinazie

    Zeg je lente, dan zeg je asperges, en naast alle moeders zetten we deze geweldige groente ook graag in het zonnetje. In dit Premium-gerecht kook je de asperges kort waardoor ze een lekkere bite behouden en combineer je ze met witte courgettelinten, doperwten, citroensap en verse bladspinazie. Serveer er malse gevulde kip en pesto-aardappelen bij en je hebt alle reden om jezelf een echte chef te noemen! Je kiest dit gerecht hier in je box.

    Varkenshaas met pistache-tijmkorst

    Voor vele HelloFresh’ers is dit een echte Premium-favoriet, daarom kon hij niet ontbreken bij dit Moederdag-menu. Dit gerecht is een ode aan mooie smaakcombinaties zoals witlof en appel en pistache en tijm – perfect voor de lente. Door de witlof te karamelliseren krijgt het een heel andere smaak dan je gewend bent. Varkenshaas is het meest malse stuk vlees van het varken en het komt helemaal tot zijn recht samen met de smaakvolle pistache-tijmkorst. Smullen gegarandeerd! Je kies dit gerecht hier in je box.

    En ten slotte…

    Na al die heerlijke smaken nog zin in wat zoets? Met onze blog zit je gebakken! Wat dacht je bijvoorbeeld van dit recept voor brownies met drie verschillende toppings – zo kies je zelf waar je het meest zin in hebt. Geen zin om de oven aan te zetten? Maak dan deze witte chocolade-vijgentaart. Een snelle lekkernij voor bij de thee kan natuurlijk ook. Maak dan deze ultieme chocolate chip cookies met zeezout.

    Ook zin om meesterlijk makkelijke te koken tijdens Moederdag? Bekijk hier het volledige menu en krijg alle verse ingrediënten en recepten thuisbezorgd.

    En psst…. bestel er ook meteen een van onze lekkere wijnen bij!

    Vorig artikel
    Calorie-focus: onze lichtere en lekkere recepten Calorie-focus: onze lichtere en lekkere recepten
    Volgend artikel
    3x hartjes in hapjes 3x hartjes in hapjes

    Gerelateerde artikelen