Achter de schermen

Gerechten

Winterse salade met pompoen en rode biet

Gerechten 31 december 2018

Dat salades niet alleen lekker zijn in de zomer, bewijst dit recept wel. Deze wintersalade vol seizoensgroenten is gezond, makkelijk te maken en bovenal onweerstaanbaar. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5x kruidenboter

Astuces 11 december 2018

Bij de borrel, als smaakmaker bij vlees of vis, of als kruidige toevoeging om mee te bakken: kruidenboter is altijd een goed idee en al helemaal als je het zelf maakt. Deze vijf recepten voor kruidenboter zijn onweerstaanbaar en zó gemaakt!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Glühwein: zo maak je het!

Gerechten 4 december 2018

Wil jij gloeien van binnen én buiten? Ga voor glühwein! Perfect voor rond de feestdagen en een fluitje van een cent om te maken. Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

Lees meer

4 reacties

SD schreef:

Goedenavond Frederieke,

Recept lijkt me lekker, ik zal deze zeker proberen. Ik heb maar een vraag: waarom is steranijs afgebeeld als deze niet in het recept voorkomt?

Groeten,
SD

Frederieke schreef:

Hi SD,
Dankjewel voor je reactie. Leuk om te horen dat je het recept gaat maken! Steranijs komt er inderdaad niet in voor. Dit hebben we toegevoegd aan de foto voor een extra winterse touch;) Als je het in huis hebt, kun je het natuurlijk gerust toevoegen aan de glühwein (1 stuks). Laat je het weten of de glühwein goed gesmaakt heeft?
Groetjes,
Frederieke

Manuel schreef:

Hoi,
Er staat als wijn, flesje uit de box. Maar als je de box niet hebt, wat zou je aanraden voor wijn? En dan een normale fles van 750 ml?
Lijkt me leuk om deze een keer te proberen 🙂
Groetjes,
Manuel

Frederieke schreef:

Hi Manuel,
Dankjewel voor je reactie. Onze flesjes uit de box zijn 375 ml, dus je kunt het beste deze hoeveelheid aanhouden. Drink smakelijk alvast;)
Groetjes,
Frederieke

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste chicken curry

Gerechten 26 november 2018

Zodra je deze curry opschept weet je het zeker: de term ‘watertanden’ volstaat niet. Dit simpele recept laat je smaakpapillen dansen op een manier waar een Bollywoodfilm nog een puntje aan kan zuigen. En het is klaar in 1, 2, 3… curry!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maak je eigen wentelteefjes-buffet

Gerechten 26 november 2018

De ster van een échte extravagante zondagbrunch? Wentelteefjes natuurlijk! Wij geven je vier toppers geïnspireerd op onze favoriete taartklassiekers. Wentel ons maar weg…

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maak je eigen chai latte

Gerechten 25 november 2018

Je vindt hem steevast in elk hip koffiebarretje, maar wist je dat je ook thuis je eigen chai latte kunt maken? Wij geven je een écht Indiaas recept!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kerst is een feestje!

Gerechten 19 november 2018

Het geheim voor een geslaagd kerstfeest? Niet te lang in de keuken staan en tóch een feestmaal op tafel toveren om trots op te zijn.

Lees meer

1 reactie

A.M. Uilen schreef:

Erg leuk gedaan Hello Fresh!
Heb er veel zin in!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 x zelfgemaakte granola

Tips en Tricks 19 november 2018

Nood aan een gezond én snel ontbijt? Granola is de perfecte oplossing! De lekkere combinatie van noten, granen en zaden zorgt ervoor dat je energie hebt tot aan de middag. (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste lasagnes

Gerechten 13 november 2018

Voor velen is lasagne de koning der comfortfood en dat begrijpen wij helemaal! Niets beter om je humeur een extra boost te geven na een lange dag dan met een dampend bord verse lasagne. Wij inspireren je met drie verrassende versies!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3x mac & cheese

Gerechten 30 oktober 2018

Zeg je mac & cheese, dan zeg je een dampende ovenschaal vol pasta en kaas. Wij bedachten hier drie varianten op, waar je zonder schuldgevoel je tanden in kunt zetten. Comfortfood op z’n kazigst! 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer