Achter de schermen

Gerechten

Koken met roomkaas: onze favoriete recepten

Gerechten 13 mei 2019

Of je het nu roomkaas of creamcheese noemt: dit smakelijke smeersel is een favoriet in onze keuken. En dat is niet alleen op een broodje, in taarten of bij de (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3x hartjes in hapjes

Gerechten 7 mei 2019

Het hoeft niet perse Valentijnsdag of Moederdag te zijn om iemand met deze heerlijke hapjes te verrassen. Of het nu een schooldag is voor de jongsten of een werkdag voor (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3x feestelijke fruitrecepten voor de lente

Gerechten 12 april 2019

Met zoveel lekker fruit ter beschikking, is de lente hét uitgelezen moment om meer fruit in je keuken te verwelkomen - met onze Fruitbox is dat nóg gemakkelijker. (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Groente van de maand: pastinaak!

Gerechten 22 februari 2019

Deze maand is het weer raak, we zetten een bijzondere groente in de schijnwerpers: pastinaak! Deze geweldige groente lijkt een beetje op wortel, maar heeft een crèmeachtige kleur en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4x geweldige avocado-recepten

Gerechten 15 februari 2019

Zucht… avocado. Daar krijgen we geen genoeg van. Deze groene, gladde held zit niet alleen vol gezonde vetten, vezels en vitaminen, maar is super veelzijdig in de keuken. Van taart tot pizza: bekijk hier vier smakelijke (en verrassende) avocalicious-recepten. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Groente van de maand: aardpeer!

Gerechten 1 februari 2019

Voor sommigen is het een vergeten groente, maar wij zeggen vol overtuiging: aardpeer is een toffe peer! Zijn zoete en nootachtige smaak doet denken aan artisjok, maar deze knol heeft (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winterse salade met pompoen en rode biet

Gerechten 31 december 2018

Dat salades niet alleen lekker zijn in de zomer, bewijst dit recept wel. Deze wintersalade vol seizoensgroenten is gezond, makkelijk te maken en bovenal onweerstaanbaar. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5x kruidenboter

Astuces 11 december 2018

Bij de borrel, als smaakmaker bij vlees of vis, of als kruidige toevoeging om mee te bakken: kruidenboter is altijd een goed idee en al helemaal als je het zelf maakt. Deze vijf recepten voor kruidenboter zijn onweerstaanbaar en zó gemaakt!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glühwein: zo maak je het!

Gerechten 4 december 2018

Wil jij gloeien van binnen én buiten? Ga voor glühwein! Perfect voor rond de feestdagen en een fluitje van een cent om te maken. Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

Lees meer

4 reacties

SD schreef:

Goedenavond Frederieke,

Recept lijkt me lekker, ik zal deze zeker proberen. Ik heb maar een vraag: waarom is steranijs afgebeeld als deze niet in het recept voorkomt?

Groeten,
SD

Frederieke schreef:

Hi SD,
Dankjewel voor je reactie. Leuk om te horen dat je het recept gaat maken! Steranijs komt er inderdaad niet in voor. Dit hebben we toegevoegd aan de foto voor een extra winterse touch;) Als je het in huis hebt, kun je het natuurlijk gerust toevoegen aan de glühwein (1 stuks). Laat je het weten of de glühwein goed gesmaakt heeft?
Groetjes,
Frederieke

Manuel schreef:

Hoi,
Er staat als wijn, flesje uit de box. Maar als je de box niet hebt, wat zou je aanraden voor wijn? En dan een normale fles van 750 ml?
Lijkt me leuk om deze een keer te proberen 🙂
Groetjes,
Manuel

Frederieke schreef:

Hi Manuel,
Dankjewel voor je reactie. Onze flesjes uit de box zijn 375 ml, dus je kunt het beste deze hoeveelheid aanhouden. Drink smakelijk alvast;)
Groetjes,
Frederieke

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De lekkerste chicken curry

Gerechten 26 november 2018

Zodra je deze curry opschept weet je het zeker: de term ‘watertanden’ volstaat niet. Dit simpele recept laat je smaakpapillen dansen op een manier waar een Bollywoodfilm nog een puntje aan kan zuigen. En het is klaar in 1, 2, 3… curry!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk meer