Achter de schermen

Gerechten

QUIZ: Een gratin voor elke gelegenheid!

Gerechten 20 september 2018

Snak je net als wij naar een hartverwarmende hap om het herfstweer te doorstaan? Ga eens voor een lekkere gratin! Benieuwd naar welke gratin het best bij je past? Doe de quiz en kom erachter!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alles wat je wilde weten over paella

Gerechten 12 september 2018

De zon begint zich stilaan te verstoppen, het wolkendek wordt steeds dikker en de temperaturen beginnen tegen te sputteren: onze waanzinnig warme zomer is bijna voorbij. Hey, dan brengen we toch gewoon de zon op ons bord met een lekker zuiderse paella? Vamos!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze 5 favoriete snelle recepten

Gerechten 7 september 2018

Heb je na een hectische dag weinig tijd om te koken, maar toch zin in een vers en verrassend avondmaal? Wij inspireren je met deze vijf razendsnelle én heerlijke Quick & Easy-recepten. In 20 minuten op tafel! 

Lees meer

2 reacties

Kevin schreef:

Wat dacht je van een Turksbrood door het midden opensnijden. Rucola, Tomaat en Mozerella erop en de bovenste helft ondersmeren met Pesto, waarna het geheel nog 3 minuutjes in de oven gaat. Lekker en puur genieten!

Helene schreef:

Hi Kevin, wat een lekker en snel recept! Dankjewel om het met ons te delen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5x powerontbijt voor een goede start

Gerechten 3 september 2018

Nu de zomervakantie achter ons ligt is het tijd om weer een nieuwe, energieke start te maken en dat begint al bij het ontbijt. Deze vijf ontbijtjes zorgen voor een start met POWER (en ze smaken uiteraard ook nog eens heerlijk).

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zondagse-zaligheid: saltimbocca met kip

Gerechten 16 augustus 2018

Saltimbocca is een Italiaanse klassieker waarbij kalfsvlees met een blaadje salie in ham, meestal parmaham, wordt ingepakt. De naam van deze specialiteit komt van de Italiaanse uitdrukking "saltare in bocca", (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Alles op een stokje – spiesjes voor op de barbecue

Diner-recepten 10 juli 2018

Een barbecue zonder spiesjes is als nacho’s zonder dip. Wij geven je daarom vier van onze favoriete spiesrecepten, van vis tot vlees tot vegetarisch. Verras vrienden en familie met al het lekkers (op een stokje)!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste culinaire reis naar… Griekenland!

Gerechten 3 juli 2018

Een helderblauwe zee, karakteristieke witte huizen en heerlijk eten: Griekenland is een land vol kleur én smaak. We nemen je graag mee op culinaire reis en delen ingrediënten die jouw keuken zó omtoveren tot een Grieks walhalla. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De beste barbecue-salades

Gerechten 19 juni 2018

Wanneer de zon zich laat zien, komt de geur van gloeiende kolen je al snel tegemoet. Ben je nog op zoek naar een smaakvol en fris gerecht voor bij jouw barbecue? Met deze twee saladerecepten maak je van een barbecue een echt feestje!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3x Italiaanse salade caprese

Gerechten 17 juni 2018

Stel je voor dat je de mediterraanse zon op je huid voelt, rondwandelt in een Italiaans dorp en de aroma's ruikt van versgemaakte pasta. Begint je hart al sneller te (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5x koken op de camping

Gerechten 15 juni 2018

Ideaal als je gaat koken op de camping of als je weinig zin hebt in afwas: eenpansgerechten!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer