Achter de schermen

Diner-recepten

Verrukkelijke vegaburger

Gerechten 30 augustus 2017

Ken je dat? Je neemt een hap van je vegetarische burger en bent instant teleurgesteld. Te droog, te weinig smaak: gewoon niet lekker. Gelukkig hoef je jouw eerste hap niet (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Van mooie meid tot vette makreel: onze favoriete visrecepten

Gerechten 15 juli 2017

Een visje op zijn tijd is goed voor je lijf, snel klaar en multi-inzetbaar. Je voelt het al: wij zijn nogal dol op vis. Benieuwd naar onze favoriete recepten?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zelf risotto maken doe je zo

Gerechten 22 april 2017

Risotto maken lijkt een hele opgave. Misschien heb ook jij het idee dat zelf risotto koken tijdrovend, bewerkelijk en een moeilijke klus is, maar niets is minder waar.

Lees meer

1 reactie

You’re an extremely beneficial site; could not make it without ya! http://museum.kmu.edu.tw:8180/forum/user/editDone/5614.page

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

8 trucs om je kids meer groente te laten eten

Gerechten 20 maart 2017

Ze houden alleen van komkommer en wortel, maar als er een stukje ui in het eten zit, worden ze hysterisch. Herken je dit? Het kan anders.

Lees meer

1 reactie

Corine schreef:

Wat bij ons vaak goed werkt is vragen wat nou het allerviest is. Ze moeten dan alle verschillende groenten heel goed proeven om goed te bepalen welke ze echt het viest vinden. Voor ze het weten hebben ze de helft al op :). En als ze het weten mogen ze die groente verder laten liggen, maar moet de rest wel op.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: HelloFresh-Paasbox

Gerechten 13 maart 2017

 Wat is jouw plan voor Pasen? Een gezellige brunch of uitgebreid gourmetten met familie en vrienden? Maak een feest van Pasen en zet de lente op tafel met onze uitgebreide paasboxen. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Foodtrend: Buddha bowl

Gerechten 20 januari 2017

Ben je al op de hoogte van deze foodtrend, de Buddha bowl? Als je al van de Buddha bowl hebt gehoord, dan weet je dat het een lekker uitziende kom (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3x fondue

Gerechten 18 november 2016

Kaasfondue ken je vast wel, maar er is meer in de wondere wereld van fondue. Dat laten we je zien in deze blog. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoete aardappel bereiden

Gerechten 31 oktober 2016

Wij krijgen geen genoeg van zoete aardappel. Maar hoe maak je ‘m klaar? Wij geven tips.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Thuismaaktip: Rouleau

Onze recepten 19 september 2016

In de tweede aflevering van ‘Over smaak valt te twisten’ streden de teams Zoete emotie (groen) tegen de Smaakmakers (geel). Er kwam een hele mooie rouleau op tafel. We vertellen je meer over deze Franse klassieker.

Lees meer

2 reacties

Robbert schreef:

In deze beschrijving hebben ze het over spek of ham er omheen om het uitdrogen te voorkomen, dit zat helaas niet in de box of stond niet in het recept uit de box. Dus je raad het al… erg lekker maar erg droog dat was wel zonde.

Julius schreef:

Ha Robbert,

Dat is inderdaad zonde! Bedankt voor je reactie, ik ga dit met mijn collega’s overleggen!

Groetjes,

Julius.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Quesadilla’s: perfect voor een veggie BBQ!

Onze recepten 5 augustus 2016

Kom jij tijdens een BBQ niet verder dan de typische salades om als bijgerecht te serveren? Heb je vegetariërs op bezoek en weet je niet goed hoe je hen blij kunt maken tijdens een BBQ?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer