Achter de schermen

HelloFresh-recepten

Maak je eigen chai latte

Gerechten 25 november 2018

Je vindt hem steevast in elk hip koffiebarretje, maar wist je dat je ook thuis je eigen chai latte kunt maken? Wij geven je een écht Indiaas recept!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3x Italiaanse salade caprese

Gerechten 17 juni 2018

Stel je voor dat je de mediterraanse zon op je huid voelt, rondwandelt in een Italiaans dorp en de aroma's ruikt van versgemaakte pasta. Begint je hart al sneller te (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Aziatische klassieker: pad thai

Gerechten 17 april 2018

Pad thai is hot! Het klassieke gerecht uit de Thaise keuken is ontzettend populair doordat het razendsnel op tafel staat en een geweldige combinatie is van zoet, zout, zuur en een beetje pit. Lees hier hoe je het maakt! 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Hoe pocheer je een ei?

Gerechten 28 februari 2018

Een gepocheerd eitje voelt als echte luxe – misschien omdat niet iedereen weet hoe je dit goed doet en je het daardoor niet zo vaak eet. Maar eigenlijk is het een eitje om te maken! Zie hier je dat doet.

Lees meer

1 reactie

Wouter B schreef:

Die azijn, het is een mythe, en ik kan er geen technologisch voordeel in bedenken.

Wat is nou de echte trick”: vooral als je er een stuk of 30 moet maken, en je niet weet wat voor kwaliteit eieren je hebt.

Neem een voldoende grote pan, met alleen een beetje zout in het water. Breng aan de kook, en breek het ei boven een theezeefje wat je eerst onder de kraan hebt natgemaakt.

Het ‘losse’ eiwit wat zo’n zooi geeft in je kookwater, zakt door het zeefje, en kun je naderhand gebruiken om een bouillon te klaren.

Het vaste eiwit rondom de dooier blijft in takt, en zo kantel je hem voorzichtig in het pocheerwater. Na een minuut of twee is ie dermate opgesteven dat je hem er met een schuimspaan uit kunt halen.

Daarna leg je ze op een bord met keukenpapier die je vervolgens in een oven op 70 graden zet.

Zo heb je 3 in tranches 30 perfect gepocheerde eieren!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Het kerstmenu in video’s

Gerechten 13 december 2017

Steel jij deze kerst de show met de gerechten uit onze Kerstbox? Met onze handige stap-voor-stapvideo’s kan jouw kerstdiner niet anders dan slagen.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Koken met orzo doe je zo

Gerechten 31 oktober 2017

Orzo, oftewel risoni, is een van onze favoriete ingrediënten. Deze gedroogde pastasoort is vernoemd naar zijn vorm, die de Italianen deed denken aan gerst. Het betekent dan ook letterlijk “(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5x de lekkerste comfort foods

Gerechten 30 oktober 2017

Als je stress hebt, last hebt van liefdesverdriet, je niet helemaal fit voelt, een flinke baaldag hebt of jezelf gewoon wilt verwennen, is er niets lekkerder dan een bord comfort (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kippensoep maken: de ultieme opknapper!

Gerechten 13 oktober 2017

De dagen worden korter, de regenbuien volgen elkaar op en je bent misschien al opgezadeld met een snotterige neus (of die van anderen): tijd om verse kippensoep te maken en (...)

Lees meer

2 reacties

Willem schreef:

Raar, eerst de bouillon en dan pas de kip erin. Ik kook de kip (bio of scharrel) gaar met wortel, foelie, laurier etc. en heb dan vanzelf een geurige bouillon, die ik later ontvet. Doe er ook verschillende groenten bij en een beetje vermicelli.

Lisa Kapan schreef:

Hai Willem,

Dat klinkt ook als een heerlijke kippensoep die je maakt, de kruiden maken het helemaal af! Dank voor het delen.

Groeten,
Lisa
Team HelloFresh

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pumpkin spice latte: zo maak je het!

Gerechten 3 oktober 2017

Het najaar is bij uitstek het seizoen om onder een dekentje op de bank te kruipen, maar we zouden HelloFresh niet zijn als we daar niet iets te eten of drinken bij bedacht hadden. Daarom delen we een recept voor het perfecte herfstdrankje.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Waterijsjes om van te watertanden

Gerechten 6 juli 2017

IJsjes? Die maak je heel gemakkelijk zelf. Met deze fruitige waterijsjes houd jij je hoofd wel koel deze zomer.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer