Achter de schermen

HelloFresh-recepten

Koken met orzo doe je zo

Gerechten 31 oktober 2017

Orzo, oftewel risoni, is een van onze favoriete ingrediënten. Deze gedroogde pastasoort is vernoemd naar zijn vorm, die de Italianen deed denken aan gerst. Het betekent dan ook letterlijk “(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5x de lekkerste comfort foods

Gerechten 30 oktober 2017

Als je stress hebt, last hebt van liefdesverdriet, je niet helemaal fit voelt, een flinke baaldag hebt of jezelf gewoon wilt verwennen, is er niets lekkerder dan een bord comfort (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kippensoep maken: de ultieme opknapper!

Gerechten 13 oktober 2017

De dagen worden korter, de regenbuien volgen elkaar op en je bent misschien al opgezadeld met een snotterige neus (of die van anderen): tijd om verse kippensoep te maken en (...)

Lees meer

2 reacties

Willem schreef:

Raar, eerst de bouillon en dan pas de kip erin. Ik kook de kip (bio of scharrel) gaar met wortel, foelie, laurier etc. en heb dan vanzelf een geurige bouillon, die ik later ontvet. Doe er ook verschillende groenten bij en een beetje vermicelli.

Lisa Kapan schreef:

Hai Willem,

Dat klinkt ook als een heerlijke kippensoep die je maakt, de kruiden maken het helemaal af! Dank voor het delen.

Groeten,
Lisa
Team HelloFresh

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Pumpkin spice latte: zo maak je het!

Gerechten 3 oktober 2017

Het najaar is bij uitstek het seizoen om onder een dekentje op de bank te kruipen, maar we zouden HelloFresh niet zijn als we daar niet iets te eten of drinken bij bedacht hadden. Daarom delen we een recept voor het perfecte herfstdrankje.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Waterijsjes om van te watertanden

Gerechten 6 juli 2017

IJsjes? Die maak je heel gemakkelijk zelf. Met deze fruitige waterijsjes houd jij je hoofd wel koel deze zomer.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

5x kruidenboter

Gerechten 11 juni 2017

Kruidenboter is een echte klassieker. Op een broodje of als smaakmaker op vlees of vis – kruidenboter kan eigenlijk altijd.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De perfecte burger voor Vaderdag

Gerechten 11 juni 2017

Met Vaderdag is het de beurt aan alle papa’s om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Geef dit jaar voor de verandering een keertje geen stropdas of sokken cadeau, maar pak in plaats daarvan uit in de keuken!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4x guacamole

Gerechten 5 juni 2017

Op brood, door de salade, een smoothie of chocolademousse en zelfs in taart – de avocado is bijna niet meer uit ons menu weg te denken. Een van de meest klassieke bereidingswijzen blijft altijd populair: guacamole.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Lente-ui is de ster van de show in deze plaattaart

Gerechten 12 mei 2017

Heb jij je ook weleens afgevraagd wat het verschil is tussen lente-uitjes en bosuitjes?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Rabarber koken doe je zo

Gerechten 9 mei 2017

Rabarber koken is iets waarvan in grootmoeders tijd iedereen hoe het moest, maar in de loop der jaren is het toch een beetje een vergeten groente geworden. De rabarber is (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer