HelloFresh kookworkshop

19 september 2014
door Wendy Achter de schermen

    Kookworkshop

    Afgelopen week hebben wij met een aantal klanten heerlijk gekookt tijdens een kookworkshop in Amersfoort. In vier verschillende teams maakten we een amuse, voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht. Wij vonden het fantastisch om deze enthousiaste klanten van HelloFresh te ontmoeten, met ze te praten en uiteraard ook met hen te koken en te eten!

    Kookworkshop

    Will van de Hulst (24 boxen ontvangen) :”Jullie hebben ons een geweldige avond bezorgd! We hebben er van genoten en er veel van geleerd!”

    Kookworkshop

    Hans de Groot (25 boxen ontvangen) heeft de amuses bereid: 3 bruschetta’s met verschillende toppings van tomaat, makreel en vijgen met parmaham. “Het was een unieke ervaring om met een heleboel andere klanten van HelloFresh te koken en te eten. Het kostte wat zweetdruppeltjes, maar het resultaat was super!”

    Kookworkshop

    Het was leuk en leerzaam om al jullie ervaringen met de HelloFresh Box te horen. Bedankt voor jullie komst en alle nieuwe ideeën!

    Vorig artikel
    Onze favoriete zaden Onze favoriete zaden
    Volgend artikel
    Ingrediënt van de week: harissa Ingrediënt van de week: harissa

    Gerelateerde artikelen

    1 reactie

    Hans Dielessen schreef:

    Kunnen jullie dat ook eens in Tilburg organiseren? lijkt mij heel leuk om mee te doen.
    Groetjes Hans Dielessen

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.