Het HelloFresh Team: Thomas

8 december 2013
door Kirsten Achter de schermen

  Hallo,

  ThomasMijn naam is Thomas en samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor de inhoud van de HelloFresh box: van receptontwikkeling tot inkoop van alle ingrediënten. Ik kom hiervoor veel bij onze leveranciers over de vloer om samen met hun te bespreken welke ingrediënten wij in de HelloFresh Box kunnen opnemen. Verder ben ik samen met Sophie en Dafna veel in onze kookstudio te vinden om de recepten te proeven en foto’s te maken voor het receptenboekje.

  Van kinds af aan ben ik geïnteresseerd geweest in voeding en alles wat er bij komt kijken, voordat het uiteindelijk op ons bord ligt. Vanuit deze interesse en passie voor eten heb ik gestudeerd aan de Wageningen Universiteit. Bij HelloFresh heb ik van mijn passie mijn werk weten te maken.

  Ik vind het belangrijk om met verse producten te werken en zonder pakjes te koken, waarvan bijna niemand de inhoud kent. Samen met het HelloFresh team vind ik het mooi om onze klanten te laten ontdekken en ervaren hoe gemakkelijk (en leuk!) het kan zijn om iedere dag met verse producten te koken. Niet alleen om ze nieuwe producten te laten leren kennen, maar ook om ze verrassende recepten te laten ontdekken. Ik word echt gelukkig als klanten vertellen dat ze (of hun kinderen) ineens wel spruiten lusten, dankzij een recept van ons. Ik vind het daarom leuk en leerzaam om bijvoorbeeld alle berichtjes op onze Facebook pagina te lezen. Bedankt voor al jullie feedback en foto’s van de gerechten!

  Vorig artikel
  Recept speculaascake Recept speculaascake
  Volgend artikel
  Win kaartjes voor Kerstfair Mariënwaerdt Win kaartjes voor Kerstfair Mariënwaerdt

  Gerelateerde artikelen

  1 reactie

  Janine Gottenbos schreef:

  Hallo Thomas, Vorig jaar hebben we jou ontmoet op de beurs van de Olmenhorst.
  Jouw enthousiasme heeft ons doen besluiten om de Hello Freshbox te proberen. Het is nog leuker dan ik dacht en het is steeds een soort kerstpakket gevoel bij het uitpakken. Ik kook echt heel graag, maar het is wel wat lastig om steeds iets gezonds te bedenken, vooral omdat wij niet van de Hollandse pot houden. Met de box is het een soort uit eten in je eigen huis!! Leuk koken, maar niet iets hoeven te bedenken.En vooral ook verantwoord ! Voor ons een ideale formule, bedankt en succes.Janine