Achter de schermen

In de keuken

Zo bereid je het perfecte eitje

In de keuken 16 maart 2018

Ook wel eens gebaald van een te hardgekookt ei, te droge roerei of een mislukt gepocheerd ei? Met deze tips word je een echte e(i)xpert! 

Lees meer

1 reactie

Irene schreef:

Over het koken van eieren, hebben jullie gouden tips voor als je meer eieren wilt koken? 6 of bijvoorbeeld 10 of zelfs 15? En als de eieren wel of juist niet uit de koelkast komen?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ei-feitjes

In de keuken 9 maart 2018

Tot wanneer is een ei nog vers, hoelang kun je een ei het beste koken en welke vogel legt het allerkleinste exemplaar? Met onze ei-feitjes word je een echte e(i)xpert!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tijd voor thee: 7 gezonde soorten

In de keuken 9 maart 2018

Ben je gek op thee? Dan ben je niet de enige! Dit is namelijk, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Sommigen zweren zelfs bij de geneeskracht van thee. (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Knutseltips voor Pasen

In de keuken 8 maart 2018

Hoera! Pasen staat bijna weer voor de deur. Dit maak je niet alleen een (smakelijk) succes met allerlei lekkere gerechten en hapjes, maar het wordt ook extra vrolijk door deze knutseltips. Voor jonge en oude(re) paashazen geschikt 🙂 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De hete held in je keuken: harissa

In de keuken 22 februari 2018

Harissa is hot! Deze pittige pasta wordt in steeds meer gerechten gebruikt, van maaltijden en soepen tot borrelhapjes en marinades. Wij vinden het een must in je keuken en het is bovendien zó gemaakt. Hier zie je hoe!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Chocolade-zeezouttaartjes: onweerstaanbaar

In de keuken 20 februari 2018

Zeg je zoet, dan zeg je chocolade! Of je nu op zoek bent naar een perfect dessert om een etentje mee af te sluiten of gewoon zin hebt in iets (...)

Lees meer

3 reacties

Jacques schreef:

En als je dan een zeezout kiest, ga dan voor een onbewerkt zeezout zoals Keltisch zeezout.

S schreef:

Het deeg was om 8 ringen van 12 cm doorsnee te maken en de vulling kon ik maar in 3 bakjes gieten. Verhoudingen kloppen dus niet

Lisa Kapan schreef:

Hello S!
Wat jammer om te horen dat je geen goede ervaring had met het recept en dank dat je dit zo bij ons aangeeft. Ik heb met het receptteam om de tafel gezeten en we hebben nu de verhoudingen aangepast door jouw alertheid. Zo moet het wel lukken!

Vriendelijke groet,
Lisa
Team HelloFresh

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ontbijtcake met rozijnen en banaan

In de keuken 19 februari 2018

Deze ontbijtcake is voedzaam, lekker en ideaal om te maken in het weekend. Zo fleur je elke brunch of koffiepauze op, maar heb je ook doordeweeks tijdens haastige ochtenden een makkelijk ontbijt ter beschikking. Garneer met wat frambozen of aardbeien voor een fris accent.

Lees meer

1 reactie

Gemma Jansen schreef:

Graag zou ik willen weten hoeveel koolhydraten er in deze cake zitten. Ivm met diabetes 2 heb ik toch maar ipv 8 el honing er maar 2 ingedaan. En wat minder rozijnen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

10 ingrediënten voor een gezond hart

In de keuken 14 februari 2018

De tijd rond Valentijnsdag staat in het teken van de liefde. Rode rozen zijn niet aan te slepen en we worden overspoeld met harten en lieve woorden. Goed moment om (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Spaanse favoriet: paella

In de keuken 7 februari 2018

Ondanks dat we nog midden in de winter zitten, zijn er genoeg manieren om de zomer in huis te halen. Eén van die manieren is door paella te maken. Lees er hier alles over!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een smakelijke Valentijnsverrassing!

In de keuken 1 februari 2018

Liefde gaat door de maag – verwen jouw geliefde(n) daarom met zelfgemaakte berlinerbollen deze Valentijnsdag! Hiermee steel je gegarandeerd het hart… eh de show!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer