Achter de schermen

In de keuken

Zo lekker is sous-vide

In de keuken 11 december 2017

Deze kerst kun je genieten van een bijzondere hertenpeper. Het gestoofde hertenvlees is heerlijk zacht doordat het sous-vide is bereid, op lage temperatuur.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Cook it Forward met Nienke Plas

In de keuken 7 december 2017

Tv-chef Miljuschka Witzenhausen laat bij Cook it Forward niet alleen zien hoe je een lekkere, snelle maaltijd op tafel zet, maar ook dat humor en koken goed samengaan.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Monsterlijk lekkere cupcakes

In de keuken 23 november 2017

Wij zijn dol op cupcakes. Je kunt er qua smaken, kleuren en glazuur alle kanten mee op waardoor het nooit verveelt. We laten je in dit recept zien hoe je (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De geschiedenis van kruidnoten

In de keuken 20 november 2017

In de maand december vliegen de kruidnoten ons letterlijk en figuurlijk om de oren. Traditiegetrouw vieren we hiermee de komst van Sinterklaas en houden zowel kinderen als volwassenen gretig de (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zet je schoen bij HelloFresh

Geen onderdeel van een categorie 12 november 2017

Het jaar is omgevlogen! Volgende week zetten Sinterklaas en zijn Pieten alweer voet aan Nederlandse bodem. Afgelopen maanden hebben ze hard getraind om ook dit jaar alle pakjes weer op (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De wereld rond met gehaktballen

In de keuken 7 november 2017

Bij stamppot, door tomatensaus of op een broodje: we zijn gek op gehaktballen! Niet alleen in ons kleine landje smullen we ervan; in vele gerechten van over de hele wereld (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Een lampion maken van de HelloFresh Box

In de keuken 5 november 2017

“11 November is de dag, dat mijn lichtje branden mag!” Aanstaande zaterdag is het weer tijd voor liedjes, lampionnen en een heleboel lekkers. Bij HelloFresh hebben we een erg origineel idee om je lichtje te laten stralen op deze avond…

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zin in een toetje?

In de keuken 27 oktober 2017

Heb je na een HelloFresh-maaltijd eigenlijk nog wel zin in een dessert? Tot nu toe moest je daarvoor nog naar de supermarkt, maar dat is vanaf nu verleden tijd!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Scones & lemon curd

Gerechten 26 oktober 2017

Niks lekkerder dan bakken, als het buiten met bakken uit de hemel komt. Deze scones zijn echter altijd een goed idee! Je kunt ze serveren als decadent weekendontbijtje of  ‘s (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zelf soep maken

Gerechten 18 oktober 2017

Van courgettesoep, mosterdsoep en tomatensoep, tot kippensoep, pompoensoep en kerriesoep: soep bestaat in talloze varianten. Wij zijn dol op zelf soep maken, wat gelukkig ook helemaal niet ingewikkeld is of (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer