In de keuken

Proost op valentijn met smakelijke scroppino

In de keuken 11 februari 2020

Dé ingrediënten voor een romantische valentijnsavond: sorbetijs, citroen, prosecco én natuurlijk een beetje liefde. Ja, zo simpel kan het zijn. Verras jouw amore en serveer een frisse scroppino als (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3x jullie favoriete recepten in 2019

In de keuken 18 januari 2020

In 2019 hebben onze chefs weer honderden nieuwe recepten op het menu gezet. Jullie hebben gekookt, geproefd en je mening gedeeld. Van klassiekers tot wereldgerechten: jullie haalden heel wat smaken naar (...)

Lees meer

1 reacties

Jenny Schrijen schreef:

Kunt u me vertellen wat die vetgedrukte cijfers achter de ingrediënten op de receptenkaart betekenen?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze favoriete kerstkoekjes

In de keuken 19 december 2019

Voorbereidingen voor het kerstdiner klaar? Kerstkoekjes bakken maar! Met de Kerst- of Gourmetbox heb je in een keer alle ingrediënten én receptkaarten in huis voor het diner. En met (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5x feestelijke fruitrecepten met chocolade

In de keuken 27 november 2019

Als dessert, bij de koffie of als tussendoortje: chocolade is altijd een goed idee. En in combinatie met de zoete smaken van mandarijn en sinaasappel wordt het alleen maar beter.

(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Warme appeltaartjes voor kerst

In de keuken 6 november 2019

 Niets lekkerder dan de geur van verse appeltaart uit de keuken. Daarom hebben we een kerst-versie van de klassieke 'huisgemaakte appeltaart van oma' gemaakt. Met dit recept maak je niet (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Proost met 5x feestelijke drankjes

Onze recepten 4 november 2019

De feestmaand staat voor de deur en dat betekent uitgebreid koken en lang tafelen met vrienden en familie. En daar hoort een lekker drankje bij. Trakteer jezelf en je gasten (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3x fruitige snacks voor kinderen

In de keuken 16 september 2019

Zelfs de meest kieskeurige eters gaan overstag als eten er leuk uitziet, zeker als je ze laat meehelpen met het klaarmaken. Met deze 3 fruitige creaties krijgen jouw kinderen eenvoudig hun (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De wereld rond met 4x fruitige tussendoortjes!

In de keuken 4 september 2019

Zin om het vakantiegevoel nog even vast te houden? Met deze vier fruitige tussendoortjes lukt dat gegarandeerd! Duik met je kids de keuken in en voor jullie het weten zitten jullie (weer) in vakantie-sferen.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

7 tips om de beste barbecue-chef te worden

In de keuken 18 juli 2019

Wordt het een avondje barbeknoeien of barbecueën? Wij gaan natuurlijk voor dat laatste. Met deze praktische barbecue-tips weet je zeker dat je kunsten boven de kolen een feestje van begin tot eind worden. Klaar? Grillen maar!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 favoriete visrecepten

In de keuken 1 april 2019

Zalm, dorade, koolvis, kabeljauw - wij zijn gek op vis! Ons menu zit daarom elke week vol met smaakmakers uit de zee. Niet alleen omdat ze flink wat vitamines en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk meer