Achter de schermen

In de keuken

Eerste Hulp Bij Regen: 6 x heerlijk bakken!

In de keuken 9 augustus 2018

Wat hadden we met z'n allen graag het klimaat van de Côte d'Azur gehad... Maar hey, we leven nu eenmaal in Nederland. Zelfs in deze heerlijke zomer kom je (...)

Lees meer

2 reacties

Jorja schreef:

Magnificent beat ! I wish to apprentice while yoou
amend yopur site, how can i subscribe for a blog site? The account aided me a acceptable deal.
I were tiny bit acquainted of thgis your broadcast
offered vibrant transparent concept

Freddy schreef:

It’s actually very complex in this active life to listen news onn Television, so I only use world wide
web for that purpose, and gget the latest information. http://forum.localadmins.com/entry.php?49412-The-Online-Roulette-Guide-For-Beginners

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste culinaire reis naar… Italië!

In de keuken 12 juli 2018

Italië is net zo rijk aan oogstrelende landschappen als aan heerlijke gerechten in haar keuken. Van buffelmozzarella en pesto, tot pizza en panzanella: ga mee op reis richting de Middellandse zee en ontdek onze favorieten!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Het ultieme Vaderdag-menu met Old Amsterdam-burger

In de keuken 6 juni 2018

Tijdens Vaderdag zetten we alle vaders graag in het zonnetje. Verwen hem met dit heerlijke menu met oeuf en cocotte als brunch, een stevige burger als diner en sluit af met een robuuste brownie. Succes gegarandeerd!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

3x verwensnacks voor kinderen

Gerechten 25 april 2018

Af en toe moet je jezelf en je kind(eren) verwennen! Met deze drie snack-recepten staat er voor je het weet een klein feestje op tafel. Perfect voor verjaardagen, picknicks of een speciaal moment thuis. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo bereid je het perfecte eitje

In de keuken 16 maart 2018

Ook wel eens gebaald van een te hardgekookt ei, te droge roerei of een mislukt gepocheerd ei? Met deze tips word je een echte e(i)xpert! 

Lees meer

1 reactie

Irene schreef:

Over het koken van eieren, hebben jullie gouden tips voor als je meer eieren wilt koken? 6 of bijvoorbeeld 10 of zelfs 15? En als de eieren wel of juist niet uit de koelkast komen?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ei-feitjes

In de keuken 9 maart 2018

Tot wanneer is een ei nog vers, hoelang kun je een ei het beste koken en welke vogel legt het allerkleinste exemplaar? Met onze ei-feitjes word je een echte e(i)xpert!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Tijd voor thee: 7 gezonde soorten

In de keuken 9 maart 2018

Ben je gek op thee? Dan ben je niet de enige! Dit is namelijk, na water, de meest gedronken drank ter wereld. Sommigen zweren zelfs bij de geneeskracht van thee. (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Knutseltips voor Pasen

In de keuken 8 maart 2018

Hoera! Pasen staat bijna weer voor de deur. Dit maak je niet alleen een (smakelijk) succes met allerlei lekkere gerechten en hapjes, maar het wordt ook extra vrolijk door deze knutseltips. Voor jonge en oude(re) paashazen geschikt 🙂 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De hete held in je keuken: harissa

In de keuken 22 februari 2018

Harissa is hot! Deze pittige pasta wordt in steeds meer gerechten gebruikt, van maaltijden en soepen tot borrelhapjes en marinades. Wij vinden het een must in je keuken en het is bovendien zó gemaakt. Hier zie je hoe!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Chocolade-zeezouttaartjes: onweerstaanbaar

In de keuken 20 februari 2018

Zeg je zoet, dan zeg je chocolade! Of je nu op zoek bent naar een perfect dessert om een etentje mee af te sluiten of gewoon zin hebt in iets (...)

Lees meer

5 reacties

Jacques schreef:

En als je dan een zeezout kiest, ga dan voor een onbewerkt zeezout zoals Keltisch zeezout.

S schreef:

Het deeg was om 8 ringen van 12 cm doorsnee te maken en de vulling kon ik maar in 3 bakjes gieten. Verhoudingen kloppen dus niet

Lisa Kapan schreef:

Hello S!
Wat jammer om te horen dat je geen goede ervaring had met het recept en dank dat je dit zo bij ons aangeeft. Ik heb met het receptteam om de tafel gezeten en we hebben nu de verhoudingen aangepast door jouw alertheid. Zo moet het wel lukken!

Vriendelijke groet,
Lisa
Team HelloFresh

L.w. schreef:

Als je absoluut niet van kokosmelk houdt kun je dit dan ook vervangen door iets van slagroom of dergelijke. Ik weet dat hij dan niet meer veganistisch is maar verder klinkt hij heerlijk

Lisa Kapan schreef:

Hello L.W.,

Dank voor je tip! Dat is zeker een goed alternatief.

Vriendelijke groet,

Lisa
Team HelloFresh

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer