Achter de schermen

Ingrediënten

Chocolade-kersttruffels

Tips en Tricks 10 december 2018

Kerstmis: een tijd van gezellig samenzijn en – als je het ons vraagt – vooral toch ook een tijd van eten. Véél eten. Geen betere afsluiter van jouw gezellige kerstavond dan deze chocolade-kersttruffels. Je vindt er bij de koffie vast nog een plekje voor!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Maak je eigen wentelteefjes-buffet

Gerechten 26 november 2018

De ster van een échte extravagante zondagbrunch? Wentelteefjes natuurlijk! Wij geven je vier toppers geïnspireerd op onze favoriete taartklassiekers. Wentel ons maar weg…

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo maak jij échte Amerikaanse karamel-appels

Tips en Tricks 21 november 2018

Feestelijk, leuk, Instagram-waardig en vooral super lekker! Lees hier  hoe je deze kleurrijke kermisklassieker eenvoudig zelf maakt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De ultieme chocolate chip cookies

In de keuken 1 oktober 2018

Je hebt gewone chocoladekoekjes en je hebt ‘krokant van buiten, zacht van binnen, smeltend in je mond’-chocolate chip cookies. Wij delen hier het ultieme koekjesrecept van onze chef Avigal!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Kant-en-klare desserts met een rijke familiegeschiedenis

Ingrediënten 8 augustus 2018

Zin in zoet, maar niet in veel gedoe in de keuken? Goed nieuws! Je kunt nu heel eenvoudig kant-en-klare desserts in je box kiezen. De komende weken staan de ambachtelijke (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Ijskoud genieten: 4x fruitige waterijsjes

Ingrediënten 26 juli 2018

Het is zonnig, het is warm: het is tijd voor zelfgemaakte waterijsjes! Deze vier ijskoude recepten zijn fruitig, verfrissend en in een handomdraai te maken.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

4 verrukkelijke versies van tiramisu

Ingrediënten 19 juli 2018

Krijg je geen genoeg van dit bekende Italiaanse dessert? Dan hebben we goed nieuws voor je! Naast een klassieke versie, hebben we maar liefst drie andere onweerstaanbare varianten voor je om uit te proberen. Bellissima!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo maak je de lekkerste watermeloentaart

Ingrediënten 11 juli 2018

Niet dat waterijsjes of frisse cockatils geen prima verfrissing geven als het zweet je van je gezicht druipt op een hete zomerdag… Maar hey, soms mag het wat meer zijn. (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De beste barbecue-salades

Gerechten 19 juni 2018

Wanneer de zon zich laat zien, komt de geur van gloeiende kolen je al snel tegemoet. Ben je nog op zoek naar een smaakvol en fris gerecht voor bij jouw barbecue? Met deze twee saladerecepten maak je van een barbecue een echt feestje!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Citroen-yoghurttaart met gekonfijte citroen

Ingrediënten 1 juni 2018

Zin in zoet, fris en onweerstaanbaar lekker? Met deze citroen-yoghurttaart zit je wel goed. Lees hier hoe je ‘m maakt. 

Lees meer

1 reactie

Hilde schreef:

Ik heb deze taart geprobeerd. Erg mooi en de vulling en topping zijn ook erg lekker. De yoghurttaart maakt het echter zwaar en een beetje klef. Het lijkt me lekkerder met een luchtigere taart.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer