Ingrediënten

4x snelle picknick-recepten

Inspiratie 26 mei 2021

HET - IS - bijna - ZOMER! Okee, officieel moeten we nog een maandje wachten en is het nog hartstikke lente, maar wij beginnen alvast met de voorpret. En die (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

In het seizoen: 3x razendlekkere rabarber-recepten

Ingrediënten 25 mei 2021

Niets schreeuwt meer "lente" dan roodroze rabarber. Deze friszure groente komt vaak voor in zoete lekkernijen, zoals taarten en crumbles, maar doet het net zo goed in hartige bijgerechten en (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo verras je je moeder met een uitgebreid ontbijt op bed

Gerechten 5 mei 2021

Een zelfgemaakte tekening, zelfgeplukt bosje bloemen en een kopje met haar lievelingsthee: hoe zet jij je moeder in het zonnetje? Voor alle moeders die, net als wij, blij worden van (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het seizoen van witte en groene asperges is begonnen!

In de keuken 29 april 2021

Wat een heerlijke maand, die meimaand! Niet alleen dankzij het mooie weer maar ook omdat het volop aspergeseizoen is. Maar wat is eigenlijk het verschil tussen witte en groene asperges?

(...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een eitje hoort erbij: de leukste ei-feitjes op een rij

Ingrediënten 24 maart 2021

Wist je dat één ei zeven vitaminen en 85 calorieën bevat en dat een ei in ongeveer 24 uur wordt gevormd? Met onze ei-feitjes word je een echte e(i)expert 👨‍🍳! (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Proost op de lente: 5x kleurrijke margarita’s

Inspiratie 19 maart 2021

De dagen worden langer, het zonnetje laat zich vaker zien en de temperatuur begint te stijgen - het is lente! Wij krijgen al zin om de tafel buiten te dekken (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Citroen-yoghurttaart met gekonfijte citroen

Ingrediënten 10 maart 2021

Zin in zoet, fris en onweerstaanbaar lekker? Met deze citroen-yoghurttaart zit je wel goed. Perfect voor een verjaardag, een koffietje bij oma, als dessert of gewoon om te bakken. Lees hier hoe je de citroen-yoghurttaart maakt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze favoriete pompoensoorten op een rijtje

Geen onderdeel van een categorie 15 oktober 2020

Het is groot en het is oranje… Dit is het seizoen van de pompoen! In de herfst zijn pompoenen op hun best en je kunt er in de keuken alle (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De zomer door met HelloFresh ☀️

Ingrediënten 9 juli 2020

In een huisje in Frankrijk, op de camping in Nederland of zonnebaden in eigen tuin, vakantie is pas echt vakantie als je zorgeloos kunt genieten! En HelloFresh heeft voor welke vakantie jij ook kiest een zorgeloze oplossing – bekijk hieronder welke. 👇

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het verschil tussen couscous en parelcouscous

Ingrediënten 25 juni 2020

Je zou denken dat couscous en parelcouscous bijna hetzelfde is, maar niets is minder waar! Lees verder om het verschil tussen couscous en parelcouscous te ontdekken.

Lees meer

9 reacties

Carla Spee schreef:

ik vind parelcouscous heerlijk. Ik ben op zoek gegaan maar kan het nergens kopen. Kunnen jullie me helpen

Frederieke schreef:

Goedemorgen Carla, Je kunt het beste in een Griekse, Turkse of Italiaanse supermarkt op zoek gaan naar parelcouscous. Succes! Groetjes, Frederieke

Karin schreef:

Ik heb het bij AH ook wel zien staan, van het merk Alfez

Carolien schreef:

Bij AH hebben ze het. Het staat dan bij de wraps, japanse gerechten e.d.

Fatima Bouldajan schreef:

probeer de Marokkaanse slager eens
het bespaart je dat een hoop werk
trouwens je hebt er ook een speciale pan voor nodig

eet smakelijk

Fatima

Ton schreef:

Parelcouscous vind ik veel lekkerder…. Het is een beetje als risotto….

jorgen schreef:

top, ik dacht, verdorie 170 gr … we gaan nog honger hebben maar niets is minder waar, zeker genoeg en zeer zeer lekker ! ligt vanaf nu altijd in de kast.

Frederieke schreef:

Leuk om te horen Jorgen!

Sonja schreef:

Parelcouscous is absoluut favoriet bij ons; wij hopen dat het regelmatig in de box te vinden is; worden wij vrolijk van 😉

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer