Maartje’s top 3 van keukengerei

12 maart 2015
door hellofresh In de keuken

  Maartje in de keuken

  Goed keukengerei kan het werken in de keuken een stuk gemakkelijker maken. En daar houden wij van! Maartje: “Deze 3 voorwerpen zou ik elke dag wel in mijn keuken willen gebruiken.” Ben je benieuwd of je deze 3 dingen ook in je keuken hebt? Lees dan snel verder.

  Le creuset braad- en stoofpan

  Le creuset

  Maartje: “Ik heb in deze pan al heel veel stoofgerechten gemaakt. Hij is ideaal voor gerechten die veel tijd nodig hebben om te garen, omdat hij gemaakt is van zwaar gietijzer. Bovendien heeft de pan ook een mooi design en past dus goed in mijn keuken! “

  Staafmixer

  Maartje: “Ik kan echt niet zonder staafmixer! Met een staafmixer kun je alle kanten op. Ik maak vaak van overgebleven ingrediënten een soepje en in het weekend maak ik graag een smoothie met de staafmixer!”

  Snijplank

  Snijplank

  Deze snijplank vouwt samen in de vorm van een koker. Hierdoor kun je gesneden ingrediënten gemakkelijk aan een pan toevoegen. Maartje: “Dit helpt mij om de keuken net wat schoner te houden tijdens het koken!”

  Ben jij ook fan van deze handige hulpjes voor in de keuken? Met de kortingsbon in de HelloFresh Box kun je bij Fonq van alles bestellen voor in de keuken! 

  Vorig artikel
  Simpele pompoensoep Simpele pompoensoep
  Volgend artikel
  HelloFresh vegetarisch HelloFresh vegetarisch

  Gerelateerde artikelen