Nieuw: de HelloFresh-app voor iOS

30 juli 2015
door Frederieke Achter de schermen
  De HelloFersh-app
  Koken is niet altijd even gemakkelijk. Iedereen heeft zijn groenten wel eens laten aanbranden of de pasta te lang laten koken. Wij willen het koken jou altijd zo gemakkelijk mogelijk maken. Jullie gaven, via de klantenservice en social media aan dat een HelloFresh-app handig zou zijn voor in de keuken. Hier hebben we werk van gemaakt, en het resultaat is de HelloFresh-app voor iOS.

  HelloFresh-app voor iOS

  Vanaf nu kun je, of je nu een HelloFesh Box hebt of niet, al onze recepten vanaf begin 2015 heel gemakkelijk bekijken via de HelloFresh-app. Alle recepten worden stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto’s.

  De HelloFresh-app

  Handig: je kunt heel gemakkelijk kookwekkers zetten. Deze helpen jou om alles goed in de gaten te houden!

  Met de HelloFresh-app beheer jij jouw persoonlijke account op elk moment op elke plaats. Breng gemakkelijk wijzigingen aan en bestel een nieuwe HelloFesh Box!

  Je kunt de app gebruiken op je iPhone en Ipad. Ben jij in het bezit van een gloednieuwe Apple Watch? Dan kun je zelfs via het horloge de recepten bereiden.

  Gemakkelijk:  je kunt het recept direct downloaden in de Apple Health App.

  Ervaar zelf het gemak van de HelloFresh-app en download nu de gratis app in de App Store!

  De HelloFresh-app

  Heb jij een Android? Heb dan nog heel even geduld, we werken er hard aan om de app ook voor Android beschikbaar te maken. 

  Vorig artikel
  Aziatische picknickrecepten Aziatische picknickrecepten
  Volgend artikel
  Het vlees in de HelloFresh Box Het vlees in de HelloFresh Box

  Gerelateerde artikelen

  2 reacties

  Nanda van Dijk schreef:

  Hallo Hello Fresh,

  Ik ben twee weken geleden begonnen met Hello Fresh en ik moet zeggen dat ik het helemaal geweldig vind. Het is zo fijn om niet steeds te bedenken wat we moeten eten en het scheelt zo veel tijd en moeite om naar de winkel te gaan. Maar het fijnste vind ik dat ik nu zo gezond en afwisselend eet.

  Ik heb misschien een idee voor jullie wat mij persoonlijk echt super handig lijkt. Ik gebruik op dit moment de app Lifesum om mijn calorieën en andere voeding bij te houden zodat ik weet of ik genoeg van alles heb binnen gekregen. Toen dacht ik hoe handig het zou zijn als Hello Fresh misschien zou samenwerken met een app als Lifesum.

  Nu is het erg lastig om handmatig alle ingrediënten in die app in te voeren. Het zou makkelijker zijn als de recepten van die week te kiezen zouden zijn in de app zelf zodat precies alle juiste calorieën en voedingsstoffen in de app verschijnen. Dit zou ook een mooie kruisbestuiving tussen twee bedrijven kunnen zijn. Een app als Lifesum zou dan reclame kunnen maken voor Hello Fresh en Hello Fresh zorgt weer voor gebruikers voor een app als Lifesum. (natuurlijk zou dit ook een andere app kunnen zijn die voeding bijhoud, maar ik vind zelf Lifesum een erg fijne app.)

  Of jullie zouden kunnen overwegen zelf een app te maken waar voedingswaarde dag per dag bijgehouden kan worden.

  Misschien een leuke suggestie voor jullie.

  Met vriendelijke groet

  Nanda van Dijk

  Frederieke schreef:

  Goedemorgen Nanda,

  Wat fijn om te horen dat de HelloFresh Box goed bevalt. Daar doen we het voor:)
  Bedankt voor het delen van jouw tip. Goed idee! Op dit moment kun je heel gemakkelijk het recept direct downloaden in de Apple Healthy App, maar we werken inderdaad niet samen met een app als Lifesum. Ik stuur je suggestie dan ook door naar mijn collega’s die de app hebben ontwikkel. Ik kan natuurlijk niets beloven, maar als we hier werk van maken dan hoor je dit natuurlijk direct.

  Ik wens je weer veel kookplezier deze week!

  Groetjes,
  Frederieke