Onze nieuwe receptenkaarten

10 februari 2015
door hellofresh Achter de schermen

   

  Onze recepten in een nieuw jasje

  Vanaf volgende week hebben wij nieuwe receptenkaarten! De recepten zelf zijn hetzelfde gebleven, maar deze hebben we wel in een nieuw jasje gestoken. Bekijk hier hoe de kaarten eruit gaan zien. En laat je ons weten wat je van dat nieuwe jasje vindt?

  De voorkant van de receptenkaarten

  De voorkant

  De achterkant van de receptenkaarten

  De achterkant

  Wij hopen dat de nieuwe receptenkaarten goed in de smaak vallen. Laat je ons hier weten wat je ervan vindt?

  Vorig artikel
  Bezorging op zaterdag in heel Nederland Bezorging op zaterdag in heel Nederland
  Volgend artikel
  Koken met een lactose-intolerantie Koken met een lactose-intolerantie

  Gerelateerde artikelen

  19 reacties

  J.M.Uckerman-Riemer schreef:

  vind het een vooruitgang. het ziet er prima uit en is heel duidelijk

  Frederieke schreef:

  Leuk om te horen:)

  Nicole schreef:

  Ze zien er heel mooi uit!

  Ben alleen nog aan het wachten op het boek om ze op te slaan! Hoop dat jullie die niet versturen wanneer ik op vakantie ben! (Eerste 3weken van maart)

  Corine schreef:

  Ik vind het er ook mooi en overzichtelijk uitzien. Het lijkt me ook handig om recepten terug te zoeken om ze op een later moment opnieuw te maken.
  Wat ik in de huidige beschrijvingen soms onhandig vind is dat ik bij het snijden niet weet of de groenten wel of niet bij elkaar mogen. Dus als ik bijvoorbeeld knoflook en ui moet snijden, dan moet het soms gelijktijdig in de pan, maar soms juist niet. Om onnodig veel bakjes en snijplankjes te gebruiken is dat dus handige informatie. Is dit ook meegenomen in de nieuwe opmaak?

  Frederieke schreef:

  Hi Corina, bedankt voor de tip. Dit geven wij tot op heden inderdaad niet aan, maar wellicht gaan we dit in de toekomst wel doen! Bedankt voor het meedenken:) Groetjes, Frederieke

  Joyce Valk schreef:

  Ziet er goed uit! Krijg ik hiervoor wel een map om ze in te bewaren? Heb nl. Nog steeds geen opbergmap gekregen voor de oude boekjes.

  Frederieke schreef:

  Goedemorgen Joyce, ik ga even voor je uitzoeken wanneer er een opbergmapje in jouw box zit. Mocht dat niet aankomende week zijn, dan zorg ik ervoor dat het in de box van die week erop zit. Groetjes, Frederieke

  Lieke Verhoeven schreef:

  Erg duidelijke kaarten! Alleen jammer dat ik nu elke week 2 recepten mis ga lopen :(, (misschien kunnen die toch meegestuurd worden, vind het jammer dat ik er nu een recept op papier bij heb zitten ipv de originele kaart, heb helaas ook de recpten van week 1 van dit jaar al moeten printen)
  Hopelijk ook voor mij snel een opbergmap, want begint nu wel een beetje een zooitje te worden in mijn kast :$
  En ik ben benieuwd wanneer er iets met de kaarten van de fruitbox gaat gebeuren, soms zitten er fruitsoorten in waarvan ik het bestaan niet eens wist en dus ook geen idee heb hoe je deze het best kunt eten. Of fruit die je anders zelden koopt omdat je niet weet hoe deze open moet maken zoals bv de kokosnoot, na wat googlen wel uitgekomen, maar zou fijn zijn als dat er als tip ofzo bij komt.
  Gr Lieke

  Berthina schreef:

  Ik mis net als jou ook de extra recepten en vind dat ook erg jammer!

  Melanie schreef:

  Net de box van deze week ontvangen (16/2) met de nieuwe recept kaarten erbij. Ziet er mooi uit. Alleen zijn het maar twee recepten?! Maar zitten er wel ingrediënten in mijn box voor 3 maaltijden? Ik mis ook de lijst met wat er in je box hoort te zitten om deze te controleren. Is altijd wel handig. Groet, Melanie

  Frederieke schreef:

  Goedemorgen Melanie, mm dan lijkt er iets zijn misgegaan met het inpakken. Sorry daarvoor! Kun jij in een e-mail naar de klantenservice (klantenservice@hellofresh.nl) jouw inschrijfnaam/postcode doorgeven? Dan zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk alle receptenkaarten ontvangt. Groetjes, Frederieke

  Rosalie van den Hoven schreef:

  Ik vind de nieuwe receptenkaarten er heel mooi en overzichtelijk uit zien! Wat ik alleen jammer vind is dat nu de recepten van de 5- maaltijdenbox er niet meer bij zitten.. ;-( Omdat wij niet altijd thuis eten is de 5 maaltijden box geen optie, maar ik haalde hier wel veel inspiratie uit als ik onverhoopt toch een keer moest koken en de 3 maaltijdenbox al leeg was..

  fvanwinkelhoff schreef:

  Mooie kaarten. Ik had inderdaad ook maar 2 recepten ontvangen, ipv 3. Toen ik daarover mailde kreeg ik ze digitaal toegestuurd, maar ik heb ze liever op papier. Kan dan alsnog?

  Berthina schreef:

  De receptkaarten zijn van gladder papiersoort wat beter is want in keuken is het nog wel eens nat of vies. En nu per recept makkelijker afscheurbaar dus wel handiger. Maar vond het wel ontzettend jammer dat als je 3 maaltijden box hebt (i.v.m. niet altijd thuis), je nu niet de extra recepten hebt van de 5-maaltijden. En ik weet dat je die op website kan uitprinten, maar toch handiger om ook op de kaarten te hebben. Kunnen jullie dat nog veranderen?!

  Frederieke schreef:

  Bedankt voor je feedback Berthina! Helaas zullen we de 2 gerechten voor de 5-maaltijdenbox niet toevoegen aan de box. Sorry daarvoor! Zoals je zelf al aangeeft, kun je ze gelukkig nog wel online bekijken en downloaden! Groetjes, Frederieke

  Annemarie schreef:

  Wordt er ook een opbergmap voor de recepten geleverd? Wel zo handig om ze netjes te kunnen opslaan.

  Frederieke schreef:

  Goedemorgen Annemarie,
  Na een aantal boxen (10) ontvang je inderdaad een handige opbergmap!
  Groetjes, Frederieke

  K. Beukhof schreef:

  Nog geen opbergmap ontvangen en toch al meer dan 10 boxen gehad…Hoe kom ik nog aan een map?

  Lisa Kapan schreef:

  Hello K. Beukhof!
  Dank voor je reactie en goed dat je het aangeeft. In dit geval adviseer ik je even contact op te nemen met onze klantenservice via klantenservice@hellofresh.nl of 020-7602014. Zij kunnen gelijk even met je meekijken en verder helpen.

  Vriendelijke groet,

  Lisa, Team HelloFresh