Pap – of je worst lust? Win een workshop voor Vaderdag 12 juni 2017

door Sanne van Dartelen Lifestyle

Wil jij jouw vader deze Vaderdag extra in het zonnetje zetten? Daar helpen wij je graag bij! Wij mogen namelijk maar liefst 10 workshops voor 2 personen weggeven bij worstmakers Brandt & Levie.

brandt en levie
Varkens

Niet zomaar worstmakers

Brandt & Levie zijn niet zomaar worstmakers: zij willen mensen inspireren om beter vlees te eten door culinaire worst te maken van goed gehouden Nederlandse varkens. De Brandt & Levie-workshops zijn een gezellige en ontspannen manier om meer te leren over worst maken, paté bakken en lekker koken. Met een biertje of wijntje in de hand kun je tijdens deze workshop een heleboel vakkennis opdoen om lekkere dingen voor te schotelen aan je vrienden en familie. Zo’n workshop is natuurlijk het perfecte Vaderdagcadeau.

brandt en levie worst
brandt levie

Hoe het werkt

Alles wat je hoeft te doen om mee te doen, is ons een foto sturen van jou en je vader. Wat voor foto dat is, mag je helemaal zelf kiezen. Samen lachen, eten, koken – wij vinden het allemaal leuk.

Vaders en kinderen van alle leeftijden mogen meedoen. Als je ons een foto stuurt, gaan wij ervan uit dat jij het goed vindt dat we jouw foto eventueel gebruiken voor een socialmediapost om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten.

Doe mee!

Stuur vóór vrijdag 15 juni 9:00 uur een foto van jou en je vader en wie weet ben jij één van de gelukkige winnaars! Onder de deelnemers verloten we 10 x 2 workshops bij Brandt & Levie.

Deel je foto met ons op Facebook »

Vorig artikel
De perfecte burger voor Vaderdag De perfecte burger voor Vaderdag
Volgend artikel
Maak je eigen mocktail of cocktail Maak je eigen mocktail of cocktail

Gerelateerde artikelen

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.