Het HelloFresh team: Maartje

18 september 2013
door Rianne Achter de schermen

  [columns_row width=”two-thirds-and-third”] [column]In maart 2012 ben ik HelloFresh gestart samen met een klein team. De ingrediënten (toen zelfs nog verpakt in een papieren tas) werden op de fiets in Amsterdam bezorgd. In 1,5 jaar tijd is er veel veranderd. We bezorgen inmiddels met gekoelde busjes door heel Nederland HelloFresh Boxen. Samen met een aantal goede partners doen wij iedere week weer ons best om een bijzondere box samen te stellen met gezonde recepten en verrassende ingrediënten.

  Ik vind het belangrijk dat onze klanten ontzorgd worden en met onze hulp op een gemakkelijke manier een lekkere en verrassende maaltijd op tafel kunnen zetten. Dit betekent dat wij er alles aan doen om een zo goed mogelijke en persoonlijke service te verlenen. Kenmerkend voor het HelloFresh team vind ik de passie. Passie voor gezonde  en lekkere recepten en ingrediënten met een bijzonder verhaal, passie voor onze klanten en passie om met elkaar een prachtig bedrijf te bouwen![/column] [column]Maartje[/column] [/columns_row]

   [columns_row width=”third-and-two-thirds”] [column]

  Maartje

  Meerijden met één van onze chauffeurs: een erg leuke en leerzame ervaring!
  [/column] [column]

  Als founder ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van HelloFresh. Dit betekent dat ik mij met heel veel verschillende dingen bezig houd. Zo sta ik de ene dag in ons distributiecentrum in Zoetermeer, zit ik de andere dag met mijn neus in de financiën en kan het ook zo maar zo zijn dat ik de telefoon opneem als je de klantenservice belt. Ook vind ik het belangrijk om continue te weten hoe klanten de HelloFresh Box ervaren. Naast de korte survey die wij wekelijks versturen, bel ik regelmatig met klanten om hun ervaringen te horen. Dit helpt mij om goed te weten wat we nog kunnen verbeteren. Zo maken wij het voor iedereen mogelijk om gemakkelijk en gezond te eten, of je nu een keukenprins(es), hard werkende moeder of topsporter bent!

  Groet,
  Maartje

  [/column] [/columns_row]

   

  Vorig artikel
  Zelfgemaakte mueslirepen met chocolade Zelfgemaakte mueslirepen met chocolade
  Volgend artikel
  Hoe eet je met stokjes? Hoe eet je met stokjes?

  Gerelateerde artikelen

  6 reacties

  Mincka buijs schreef:

  Maartje schrijft in haar blog: “of je nu een keukenprins(es), hard werkende moeder of topsporter bent!”
  Tja: ik ben geen van allen hier is het nl mijn hardwerkende man die zich elke week weer verheugd over de box, hij kookt nl. kan me niet herinneren wanneer ik achter t fornuis stond.
  En zeker weten met hém heel veel andere mannen……

  Alexandra Eerland schreef:

  Wie bedenkt de recepten? Is daar nog over nagedacht qua samenstelling en balans?

  Frederieke schreef:

  De gerechten worden bedacht door ons product-team, waar bijvoorbeeld Dafna -onze diëtiste- ook deel van uitmaakt. Dit team houdt zeker rekening met de samenstelling van bijvoorbeeld verschillende groenten en de balans in voedingswaarden.

  Anneke Hoogenraad schreef:

  Ik vind dat jullie een goed en sympathiek concept hebben!
  Wij ( man,vrouw 60+ en teruginwonend kind) hebben de veggiebox met af en toe vis , vlees of kip. Het eten sluit goed aan bij hoe wij gewend waren te eten maar dit is verassender en gevarieerder.
  En het is vooral ook makkelijk, minder nadenken over wat zullen we vandaag weer eens eten en, minder boodschappen hoeven doen.
  We kijken er elke maandag naar uit!

  Julius schreef:

  Ha Anneke,

  Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze maaltijdbox! Als je nog ideeën of tips voor ons hebt horen wij dat graag!

  Groetjes,

  Julius.

  renevanhest schreef:

  Nadat ik veel verschillende zowel positief als negatieve reacties lees,gaat ik morgen een dagje mee op pad ter bezorging. naar jaren als kok te hebben gewerkt maar de passie voor voeding me niet geheel los zal laten,kan ik meteen ervaren wat de klanten vinden van dit product/ service. tevens zou ik het toejuichen als er meer bioproducten zouden toegevoegd worden bv thee/koffie. met vriendelijke groeten