Het HelloFresh team: Marnix

6 oktober 2013
door Rianne Achter de schermen

  MarnixGoedeeee… middag HelloFresh met Marnix! In augustus 2012 ben ik bij HelloFresh begonnen als stagiair binnen het Sales & Marketing-team. Na drie maanden stage ben ik bij HelloFresh blijven werken en sinds vorig jaar oktober ben ik verantwoordelijk voor de klantenservice. Wanneer je een vraag, klacht of opmerking hebt, krijg je waarschijnlijk antwoord van mij.

  Binnen het HelloFresh team heeft iedereen passie voor gezond en lekker eten en samen werken we elke week weer hard om een mooi product bij jou thuis af te leveren. Sinds ik bij HelloFresh werk, ben ik eten meer gaan waarderen. Ook ben ik meer gaan letten op mijn voeding. Waar komen de producten vandaan? De kwaliteit van producten kan zo veel verschillen, en dat proef je!

  Regelmatig ontvang ik zelf een HelloFresh Box. De gerechten zijn altijd gemakkelijk te bereiden en ik vind het fijn dat ik niet meer naar de supermarkt hoef. De allereerste HelloFresh-maaltijd die ik heb gemaakt is een met geitenkaas gevulde portobello champignon, tagliatelle met verse pesto en cherrytomaatjes. Dit was zo lekker dat ik dit gerecht nu nog steeds vaak maak. Sowieso vind ik koken erg leuk om te doen en bovendien ontspannend. Even met niets bezig zijn en daarna natuurlijk lekker genieten van de maaltijd. Mijn eigen succesgerecht is risotto met garnalen, asperges en pesto. Een erg lekker en gemakkelijk gerecht om te maken!

  Groet,
  Marnix

  Vorig artikel
  Snelle citroenmuffins Snelle citroenmuffins
  Volgend artikel
  Granaatappelsap: lekker en gezond Granaatappelsap: lekker en gezond

  Gerelateerde artikelen

  2 reacties

  Jan Daems schreef:

  Ik heb van jullie inloggegeves gekregen om mij te registreren bij jullie maar dat gaat niet omdat het aangeeft dat jullie verkeerd zijn geregistreerd voor die pagina, dus hoe moet ik dat dan wel doen?

  Frederieke schreef:

  Goedemorgen Jan, balen dat het inloggen niet is gelukt. Heb je inmiddels contact gehad met onze klantenservice en is het inmiddels al gelukt? Zo niet, dan stuur ik je even een e-mailtje. Ik hoor het graag. Groetjes, Frederieke