Het HelloFresh-team: Olaf

6 september 2013
door Rianne Achter de schermen

  OlafToen ik nog een kleine jongen was, was mijn favoriete dag zaterdag. Niet alleen omdat ik vrij was van school en dus onbeperkt kon voetballen, maar ook omdat mijn moeder dan ’s ochtends de boodschappen voor het weekend ging doen. Voor het vlees gingen we naar de slager in de Kanaalstraat, voor het brood naar de bakker in de Twijnstraat en voor de groenten gingen we naar de markt op het Vredenburg. Zwaar beladen struinden we over de markt met de striemen in onze handen van de zware plastic tasjes. En altijd als afsluiter: “een loempie” bij de Vietnamese loempiakraam.

  Maar met het inkopen van alle verse producten was mijn taak nog niet volbracht. Er moest natuurlijk ook nog gekookt worden. Krukje bij het aanrecht en snijden maar! Uren deed ik over het snijden van een ui omdat deze perfect moest worden aangeleverd (‘zo fijn genoeg, mam?’) en slagroom klopte ik alsof mijn leven er vanaf hing.

  Niet heel vreemd dat mijn antwoord op de vraag om de logistiek en operatie van HelloFresh te gaan leiden, volmondig “ja” was. Een prachtige kans om mijn werk te kunnen combineren met één van mijn grootste hobby’s. Overigens staat het onbeperkt voetballen ook nog steeds hoog op die lijst. Hoewel ik een andere studie heb gedaan, ben ik nu de trotse “Head of Operations” van HelloFresh. In deze rol draag ik de verantwoordelijkheid dat de HelloFresh Box compleet en goed wordt ingepakt. Daarnaast is het mijn verantwoordelijkheid dat alle HelloFresh Boxen in heel Nederland op maandag en dinsdag op tijd bij de mensen thuis wordt bezorgd.

  Zelf heb ik, samen met mijn vriendin, ook elke week een HelloFresh Box voor 3 maaltijden. Meestal koken we de maaltijden van HelloFresh samen, voor de gezelligheid. De uien snijd ik tegenwoordig in stilte, omdat ik dan een slok water in mijn mond heb tegen de tranen!

  Groet,
  Olaf

  Vorig artikel
  Vers en biologisch eten voor je baby en peuter Vers en biologisch eten voor je baby en peuter
  Volgend artikel
  Voorgesneden groenten: gemakkelijk en vers Voorgesneden groenten: gemakkelijk en vers

  Gerelateerde artikelen