Achter de schermen

Tips en Tricks

3 x gezond én lekker junkfood

Tips en Tricks 19 februari 2019

‘Je lichaam is een tempel’, maar af en toe heeft die tempel wel héél erg trek in troep. Gun jezelf wat en zondig verantwoord met een gezonde kapsalon op (...)

Lees meer

1 reactie

lili handle schreef:

You’re so cool! I do not think I have read something like that before.

So great to find somebody with genuine thoughts on this topic.
Seriously.. thank you for starting this up. This site is one thing
that’s needed on the internet, someone with a little originality!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vegetarische valentijns-pasta met aubergineballetjes

Tips en Tricks 13 februari 2019

Liefde gaat door de maag… en zeker met valentijn! Verwen je vegetarische valentijn met deze iconische Lady en de Vagebond-pasta. Je maakt hem met aubergine- in plaats van gehaktballen en lekkere spaghettislierten om dicht naar elkaar toe te slurpen. Mwah!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De smeuïgste courgettecake

Tips en Tricks 18 januari 2019

Elke drie weken zet onze huischef Avigal een groente in het zonnetje – in bakrecepten, hoofdgerechten of desserts. Deze week gaan we voor een geweldige groen-recept: courgettecake!

Lees meer

6 reacties

Rude schreef:

Bloemsuiker? Er staat geen bloemsuiker bij de glazur. Gewone suiker? Hoe veel?

Helene schreef:

Hoi Rude! Goed gezien: je hebt 330 gram poedersuiker nodig voor het glazuur. We hebben het aan het recept toegevoegd. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Hélène

Caroline schreef:

Klopt het dat je 400 G suiker gebruikt? En maar 250 G bloem? Waarom zo veel suiker?

Helene schreef:

Hoi Caroline, we hebben de hoeveelheid suiker aangepast in het gerecht. Bedankt voor je reactie! Groetjes, Hélène

M Vellinga schreef:

Is het misschien mogelijk om een Koolhydraadarme box te bedenken?

Helene schreef:

Hoi Marrit! Bedankt voor je berichtje. Voorlopig hebben we nog geen specifieke box zonder koolhydraten, maar in ons menu kun je wel specifieke ‘calorie-focus’-gerechten kiezen. Deze bevatten minder calorieën dan de andere gerechten en bevatten veel groenten. Groetjes, Hélène

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wat zijn (on)gezonde vetten?

Tips en Tricks 11 januari 2019

Vetten zijn per definitie ongezond, een bron van hart- en vaatziekten een regelrechte dikmaker: over vet doen veel onterechte vooroordelen de ronde. Maar welk soort maakt je vet en welk (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

5x kruidenboter

Astuces 11 december 2018

Bij de borrel, als smaakmaker bij vlees of vis, of als kruidige toevoeging om mee te bakken: kruidenboter is altijd een goed idee en al helemaal als je het zelf maakt. Deze vijf recepten voor kruidenboter zijn onweerstaanbaar en zó gemaakt!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Chocolade-kersttruffels

Tips en Tricks 10 december 2018

Kerstmis: een tijd van gezellig samenzijn en – als je het ons vraagt – vooral toch ook een tijd van eten. Véél eten. Geen betere afsluiter van jouw gezellige kerstavond dan deze chocolade-kersttruffels. Je vindt er bij de koffie vast nog een plekje voor!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Feestelijke auberginetaart

Tips en Tricks 7 december 2018

Ben je zelf fulltime vegetariër of heb je eentje over de vloer met de feestdagen? Deze auberginetaart met Parmezaanse kaas en pijnboompitten krijgt zowel hartstochtelijke vleesfanaten als veggie lovers aan het juichen!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

4x fraaie feestdrankjes

Tips en Tricks 5 december 2018

Een glas bubbels op kerst- en oudejaarsavond is altijd lekker, maar ook wel een veilige keuze. Wil je de avond met je gasten extra spetterend maken? Met deze vier cocktails zorg je voor een nog groter feest in je glas!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zo maak jij échte Amerikaanse karamel-appels

Tips en Tricks 21 november 2018

Feestelijk, leuk, Instagram-waardig en vooral super lekker! Lees hier  hoe je deze kleurrijke kermisklassieker eenvoudig zelf maakt.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kerst is een feestje!

Gerechten 19 november 2018

Het geheim voor een geslaagd kerstfeest? Niet te lang in de keuken staan en tóch een feestmaal op tafel toveren om trots op te zijn.

Lees meer

1 reactie

A.M. Uilen schreef:

Erg leuk gedaan Hello Fresh!
Heb er veel zin in!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Bekijk meer