Achter de schermen

Tips

Zelf soep maken

Gerechten 18 oktober 2017

Van courgettesoep, mosterdsoep en tomatensoep, tot kippensoep, pompoensoep en kerriesoep: soep bestaat in talloze varianten. Wij zijn dol op zelf soep maken, wat gelukkig ook helemaal niet ingewikkeld is of (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoveel te kiezen bij HelloFresh

Tips en Tricks 24 mei 2017

Wij zijn altijd hard aan het werk om zo goed mogelijk aan de wensen van HelloFresh’ers – jullie dus – te voldoen.

Lees meer

1 reactie

Suzan schreef:

Ik zou heel graag de veggiebox willen proberen, maar zag dat ik dan geen keuze heb uit verschillende maaltijden, dat vind ik jammer en is wat mij betreft een verbeterpuntje voor hello fresh, buiten dat erg tevreden!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zo kook je het perfecte ei

Gerechten 19 mei 2017

Heb je zin in een stevige discussie? Dan weten wij nog wel een leuk onderwerp: hoe kook je het perfecte eitje?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Geef de vrijheid door – bevrijdingsfestivals

Lifestyle 4 mei 2017

 Het is morgen Bevrijdingsdag. Dat betekent dat we stilstaan bij vrijheid en vrede én kunnen genieten van leuke activiteiten op de verschillende bevrijdingsfestivals in het land.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Wintergroenten

Tips en Tricks 16 februari 2017

Eten met het seizoen is vaak goedkoper en duurzamer. Maar welke groenten kun je dan het beste eten? Wij geven je een overzichtje van onze favoriete wintergroenten. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Nieuw: elke week de recepten die het beste bij jou passen

Tips en Tricks 30 januari 2017

Yes, we hebben goed nieuws! Vanaf nu kun je kiezen uit zes verschillende menuvoorkeuren. Voor elke voorkeur bieden we een gevarieerd weekmenu aan dat past bij jouw levensstijl. We vertellen je er hier alles over.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Zoete appeltjes uit de oven

Gerechten 20 januari 2017

Het ziet eruit als een gewoon appeltje, maar wat wordt dit appeltje lekker, gaar geworden met de vulling, waarvan de smaak in de vrucht is getrokken. Benieuwd naar dit Belgische dessert?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Recepten met restjes

In de keuken 5 januari 2017

Doordat we de ingrediënten zo veel mogelijk in afgepaste hoeveelheden bij je thuis bezorgen, voorkomen we samen voedselverspilling.  Heb je toch een halve bloemkool, wat brood of fruit over? Maak er iets nieuws mee!

Lees meer

5 reacties

jc jacobi de lange schreef:

hoe kan ik mijn hello fresh voor de volgende keer opzeggen

Charlot van Scheijen schreef:

Dag Hanny,
Jammer te horen dat je jouw box wilt opzeggen!
Dat kan in je persoonlijke account op onze website of via onze klantenservice: https://www.hellofresh.nl/contact/
Groeten, Charlot

Caroline schreef:

Verwerk restjes groente:
– in een tomaten saus voor over de pasta.
– maak er soep van.
Maak bananen pannenkoekjes van overrijpe bananen.

Charlot van Scheijen schreef:

Dat zijn hele goede tips Caroline, dankjewel!
Groetjes, Charlot

Paulien Kegge schreef:

Schrikbarend hoeveel suiker er zit in de broodpudding en de wentelteefjes. Is het een idee om hiervoor in de recepten opties voor vervanging van de suiker aan te geven? Zoals hoeveel groene stevia zou het dan zijn of kokosbloesemsuiker of honing bijvoorbeeld.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Onze gourmettips

In de keuken 22 december 2016

Wil jij het jezelf gemakkelijk maken met Oud & Nieuw? Misschien is gourmetten dan iets voor jou. Wij geven je tips. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Koken voor groepen

In de keuken 14 december 2016

Grote kans dat je in december gaat eten met een flinke groep mensen. Wij geven je tips om de avond door te komen. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk meer