Tips & tricks: vispakketje

29 augustus 2014
door Wendy Onze recepten

    Vispakketje

    Aankomende week ga je een vispakketje maken uit de oven. Dit is een heerlijke en makkelijke manier om je vis te bereiden. Je pakt de vis samen met kruiden en olie in, in een pakketje van aluminiumfolie. Dit zorgt ervoor dat als de vis in de oven ligt, de warmte niet kan ontsnappen. Hierdoor stoom je de vis gaar! Het stomen zorgt voor een fijne en zachte smaak. Aankomende week eet je de gestoomde vis samen met zoete aardappelpuree en gekruide bloemkool. Wil je alvast weten hoe je gemakkelijk een vispakketje maakt? Volg dan snel de stappen.

    Stap 1: leg iedere stukje vis op een apart stukje aluminiumfolie

    vispakketjeStap 2: bestrooi de vis met knoflook, koriander, citroenrasp, peper en zout
    vispakketje

    Besprenkel met de extra vierge olijfolie en citroensap en vouw dicht.
    Nu kan het pakketje in de oven
    vispakketje

    Eet smakelijk!

    Vorig artikel
    Bezorging op zondag Bezorging op zondag
    Volgend artikel
    4 tips om producten in te vriezen 4 tips om producten in te vriezen

    Gerelateerde artikelen

    9 reacties

    tjitske schreef:

    Kiezen jullie voor het rooster of de bakplaat en waar in de oven? Beneden, midden of boven?

    Wendy schreef:

    Hi Tjitske, het maakt niet uit of je een bakplaat of rooster gebruikt. Je kunt de vis het beste in het midden van de oven garen. Succes! Groetjes, Wendy

    Nancy stada schreef:

    Op hoeveel graden moet het in de oven, dat is nergens terug te vinden!

    Wendy schreef:

    Hi Nancy, de oven moet op 220 graden. Succes! Groetjes, Wendy

    Harriet schreef:

    De aardappelpuree maken jullie met mosterd. Als je dit niet wilt gebruiken waardoor kan ik het dan vervangen?

    Wendy schreef:

    Hi Harriet, als je niet zo gek bent op mosterd kan je dit gewoon weglaten! Wil je toch een pittig smaakje kun je een klein beetje chilipoeder door de stappot roeren! groetjes, Wendy

    Boris schreef:

    Recept was prima, maar de koolvis in mijn pakket was droog, een muffe smaak en met een onaantrekkelijke grijze kleur. Op de foto op de voorkant van het boekje van deze week ziet de vis er veel smakelijker uit en lijkt mij ook eerder kabeljauwfilet dan koolvis!

    Ellen Waardenburg schreef:

    De vis is altijd zo lekker vers maar deze vis rook zo vissig.
    Ik heb nagevraagd bij mijn kennissen en familie die vonden helaas hetzelfde.

    Irma schreef:

    Deze week mijn eerste pakket ontvangen. We zijn blij verrast door de lekkere recepten en het gemak waarmee alles klaar te maken is.
    Alleen 1 kritische noot: 1 van de geleverde citroenen was al behoorlijk rot en de andere was een mini citroentje. Was wel jammer want ik had 2x zowel de schil als het sap nodig.
    En de portie vlees en vis is wat aan de weinige kant voor 2 flinke eters.
    Verder top!

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.