Wij gaan de komende maandagen voor meer groen!

3x makkelijk meer groente Groenspiratie Groentetrucs voor de kids In gesprek met Pauline

We weten stiekem allemaal dat veel groente eten goed voor je is. Maar red jij die aanbevolen 200 gram per dag? Uit onderzoek blijkt dat 9 van de 10 Nederlanders niet genoeg groente en fruit eet. Naast te weinig groente, eten we juist weer te veel vlees. Hier gaan we wat aan doen en wel met #groenemaandag.

Hoe werkt het?

Vanaf maandag 13 maart zetten we met elkaar de eerste stappen naar een groener menu. Vijf weken lang vervangen we op maandag vlees door groente. Wij helpen je op weg met lekkere recepten en leuke tips en tricks op onze blog. Deel jouw groene maaltijden op jouw sociale mediakanalen met #groenemaandag. 

Laat je hier inspireren door groene recepten

Please check your feed, the data was entered incorrectly.

Waar moet je beginnen?

Je hebt mensen die voor hun plezier een smoothie van zeewier, paksoi en bieten drinken en als snack een stengel bleekselderij eten, maar je hebt ook mensen die daar niks van willen weten. Op onze blogs nemen we je mee op onze ‘groente-ontdekkingsreis’ en helpen we je een handje met leuke tips, tricks en moeilijke vraagstukken.

DOE MEE MET #GROENEMAANDAG

DEEL EN WIN

Deel jouw groentegerecht op InstagramFacebook of Twitter en maak tot en met 15 april elke maandag kans op mooie prijzen, zoals een Veggiebox en een gesigneerd exemplaar van Feel Good Food, het nieuwe boek van Pauline Weuring (bekend van Uit Pauline’s Keuken).

Wil je onze box een keertje uitproberen? Profiteer dan van 20% korting* op een van onze Proefboxen.

*Actievoorwaarden: bij bestelling van een Proefbox (Original-, Veggie-, of Familybox) ontvang je direct 20% korting. De kortingscode GROENEMAANDAG2017 kan eenmalig worden gebruikt. Het kortingsbedrag is niet inwisselbaar voor contanten en deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. De Proefbox is een eenmalige box en is geen lidmaatschap. Bekijk onze website voor meer informatie.