Wij gaan de komende maandagen voor meer groen!

[button content=”3x makkelijk meer groente” color=”orange” text=”black” url=”https://blog.hellofresh.nl/3x-makkelijk-meer-groente/” openin=”_self”] [button content=”Groenspiratie” color=”orange” text=”black” url=”https://blog.hellofresh.nl/groenspiratie/” openin=”_self”] [button content=”Groentetrucs voor de kids” color=”orange” text=”black” url=”https://blog.hellofresh.nl/8-trucs-om-je-kids-meer-groente-te-laten-eten/” openin=”_self”] [button content=”In gesprek met Pauline” color=”orange” text=”black” url=”https://blog.hellofresh.nl/8-trucs-om-je-kids-meer-groente-te-laten-eten/” openin=”_self”]

We weten stiekem allemaal dat veel groente eten goed voor je is. Maar red jij die aanbevolen 200 gram per dag? Uit onderzoek blijkt dat 9 van de 10 Nederlanders niet genoeg groente en fruit eet. Naast te weinig groente, eten we juist weer te veel vlees. Hier gaan we wat aan doen en wel met #groenemaandag.

Hoe werkt het?

Vanaf maandag 13 maart zetten we met elkaar de eerste stappen naar een groener menu. Vijf weken lang vervangen we op maandag vlees door groente. Wij helpen je op weg met lekkere recepten en leuke tips en tricks op onze blog. Deel jouw groene maaltijden op jouw sociale mediakanalen met #groenemaandag. 

[accordion] [item title=”Laat je hier inspireren door groene recepten”]

[wdi_feed id=”1″]

[/item] [/accordion]

Waar moet je beginnen?

Je hebt mensen die voor hun plezier een smoothie van zeewier, paksoi en bieten drinken en als snack een stengel bleekselderij eten, maar je hebt ook mensen die daar niks van willen weten. Op onze blogs nemen we je mee op onze ‘groente-ontdekkingsreis’ en helpen we je een handje met leuke tips, tricks en moeilijke vraagstukken.

[title maintitle=”DOE MEE MET #GROENEMAANDAG ” subtitle=”DEEL EN WIN”]

Deel jouw groentegerecht op InstagramFacebook of Twitter en maak tot en met 15 april elke maandag kans op mooie prijzen, zoals een Veggiebox en een gesigneerd exemplaar van Feel Good Food, het nieuwe boek van Pauline Weuring (bekend van Uit Pauline’s Keuken).

[separator type=”thick”]

Wil je onze box een keertje uitproberen? Profiteer dan van 20% korting* op een van onze Proefboxen.

[separator type=”thick”]

*Actievoorwaarden: bij bestelling van een Proefbox (Original-, Veggie-, of Familybox) ontvang je direct 20% korting. De kortingscode GROENEMAANDAG2017 kan eenmalig worden gebruikt. Het kortingsbedrag is niet inwisselbaar voor contanten en deze actie is niet te combineren met andere aanbiedingen. De Proefbox is een eenmalige box en is geen lidmaatschap. Bekijk onze website voor meer informatie.