Aperitief

Glühwein: zo maak je het!

Gerechten 4 december 2018

Wil jij gloeien van binnen én buiten? Ga voor glühwein! Perfect voor rond de feestdagen en een fluitje van een cent om te maken. Wij vertellen je hier hoe je dat doet.

Lees meer

4 reacties

SD schreef:

Goedenavond Frederieke,

Recept lijkt me lekker, ik zal deze zeker proberen. Ik heb maar een vraag: waarom is steranijs afgebeeld als deze niet in het recept voorkomt?

Groeten,
SD

Frederieke schreef:

Hi SD,
Dankjewel voor je reactie. Leuk om te horen dat je het recept gaat maken! Steranijs komt er inderdaad niet in voor. Dit hebben we toegevoegd aan de foto voor een extra winterse touch;) Als je het in huis hebt, kun je het natuurlijk gerust toevoegen aan de glühwein (1 stuks). Laat je het weten of de glühwein goed gesmaakt heeft?
Groetjes,
Frederieke

Manuel schreef:

Hoi,
Er staat als wijn, flesje uit de box. Maar als je de box niet hebt, wat zou je aanraden voor wijn? En dan een normale fles van 750 ml?
Lijkt me leuk om deze een keer te proberen 🙂
Groetjes,
Manuel

Frederieke schreef:

Hi Manuel,
Dankjewel voor je reactie. Onze flesjes uit de box zijn 375 ml, dus je kunt het beste deze hoeveelheid aanhouden. Drink smakelijk alvast;)
Groetjes,
Frederieke

6 perfecte hapjes voor elk feestje

Gerechten 27 december 2017

Of je het nu serveert bij een glas bubbels, als aperitief of tussen twee gangen; deze 6 favoriete hapjes maken je feestje écht af. Je maakt ze net zo snel klaar als dat ze verslonden worden, dus wees gewaarschuwd! 

Lees meer

Aardbeienmojito: lekker zomers

Gerechten 28 juli 2016

Zoals je weet houden we bij HelloFresh van klassiekers met een twist. Deze mojito met aardbeien en tequila is perfect voor op een warme dag!

Lees meer

3x Caipirinha: variaties op een klassiek recept

Gerechten 23 juli 2016

Weet je wat beter is dat dan een lekkere cocktail aan het einde van een lange week? Drie variaties; zodat je zelf jouw favoriet kunt uitkiezen. Wij zijn namelijk zo fan van dit Braziliaanse drankje dat we voor jou 3 verschillende varianten hebben gemaakt.

Lees meer

Recept voor watermeloencocktail

Gerechten 20 juli 2016

Watermeloen. Een ultieme dorstlesser voor in de zomer. Deze cocktail met watermeloen is fris, fruitig en smaakvol. Het proberen zeker de moeite waard dus.

Lees meer

Zomerse cocktail met Campari

Gerechten 13 juni 2016

Campari. Voor sommigen de geur en smaak van de zomer. Deze cocktail met Campari, sinaasappelsap en vanille-ijs is perfect om het weekend mee te starten!

Lees meer