Borrelhapjes

4x snelle picknick-recepten

Inspiratie 26 mei 2021

HET - IS - bijna - ZOMER! Okee, officieel moeten we nog een maandje wachten en is het nog hartstikke lente, maar wij beginnen alvast met de voorpret. En die (...)

Lees meer

5 snelle spreads

Gerechten 27 maart 2018

Zelf een lekkere spread maken is zo gepiept. De blender is je beste vriend en één druk op de knop is genoeg. Perfect voor op een broodje, bij de bbq of als dip op de borrelplank; deze 5 snelle spreads krijgen iedereen aan het smeren!

Lees meer

6 perfecte hapjes voor elk feestje

Gerechten 27 december 2017

Of je het nu serveert bij een glas bubbels, als aperitief of tussen twee gangen; deze 6 favoriete hapjes maken je feestje écht af. Je maakt ze net zo snel klaar als dat ze verslonden worden, dus wees gewaarschuwd! 

Lees meer

3x feestelijke hapjes

Gerechten 23 juli 2017

Wij zijn voorlopig nog even in feeststemming. Bij iets vieren hoort lekker eten als je het ons vraagt, dus geven wij je wat ideeën voor feestelijke hapjes.

Lees meer

1 reactie

msg2464 schreef:

Wow, this paragraph is nice, my sister is analyzing these kinds of things, thus I
am going to inform her.msg2464

Auberginerolletjes: gemakkelijk en lekker

Onze recepten 12 augustus 2016

In dit recept laten we je zien hoe je deze heerlijke auberginerolletjes maakt voor op de barbecue. Deze rolletjes heb je met de 5 smaakvolle ingrediënten in een mum van tijd bereid.

Lees meer

Duivels lekkere voetbalhapjes

Gerechten 17 juni 2016

Speciaal voor onze zuiderburen: wat lekkere hapjes om ze extra enthousiast aan te moedigen. Met deze duivels lekkere én gezonde voetbalhapjes zoals guacamole-eitjes, courgettesticks en veggieburgers kan de avond niet meer stuk! Want als 12de man moet je natuurlijk ook in topvorm zijn. 

Lees meer

Tips & tricks: hummus zelf maken

Gerechten 15 april 2016

Nu het steeds warmer wordt en de dagen steeds langer worden, dromen wij al over buiten eten of aperitieven. Wat is er ontspannender dan met een wijntje bij de ondergaande (...)

Lees meer