Diner-recepten

3x jouw favoriete comfortfood, maar dan gezond!

Gerechten 17 februari 2022

Je kent het wel: je hebt een lange dag achter de rug, door de regen gefietst, je bent moe en je hebt reuzehonger. Je wilt je favoriete comfortfood op tafel (...)

Lees meer

5x trendy vleesvervangers om naar uit te kijken in 2022

Onze recepten 15 februari 2022

Wil jij ook minder vlees eten, maar weet je niet hoe? We hebben 5 vleesvervangers geselecteerd die net zo trendy zijn als dat ze lekker smaken! Van hun voordelen tot hoe (...)

Lees meer

8x gerechten die je hart sneller doen kloppen

Onze recepten 14 februari 2022

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)

Lees meer

4x geweldige avocado-recepten

Gerechten 20 juli 2020

Zucht… avocado. Daar krijgen we geen genoeg van. Deze groene, gladde held zit niet alleen vol gezonde vetten, vezels en vitaminen, maar is super veelzijdig in de keuken. Van taart tot pizza: bekijk hier vier smakelijke (en verrassende) avocalicious-recepten. 

Lees meer

In de schijnwerpers: aardpeer

Gerechten 14 oktober 2019

Voor sommigen is het een vergeten groente, maar wij zeggen vol overtuiging: aardpeer is een toffe peer! Zijn zoete en nootachtige smaak doet denken aan artisjok, maar deze knol heeft (...)

Lees meer

De lekkerste chicken curry

Gerechten 26 november 2018

Zodra je deze curry opschept weet je het zeker: de term ‘watertanden’ volstaat niet. Dit simpele recept laat je smaakpapillen dansen op een manier waar een Bollywoodfilm nog een puntje aan kan zuigen. En het is klaar in 1, 2, 3… curry!

Lees meer

De lekkerste lasagnes

Gerechten 13 november 2018

Voor velen is lasagne de koning der comfortfood en dat begrijpen wij helemaal! Niets beter om je humeur een extra boost te geven na een lange dag dan met een dampend bord verse lasagne. Wij inspireren je met drie verrassende versies!

Lees meer

5 x de lekkerste kip

Gerechten 30 mei 2018

Dat kip het meest veelzijdige stukje vlees is, hebben we allemaal wel eens gehoord. We zetten vijf van onze favoriete recepten op een rij, met vijf verschillende bereidingswijzen en één ding gemeen: kip in de hoofdrol!

Lees meer

Gratin van gnocchi met zalm

Gerechten 27 april 2018

De gratin voor de echte meerwaardezoeker: zalm en paksoi op een bedje van gnocchi met een heerlijk korstje van Parmezaanse kaas. Serveer deze originele gratin met een glaasje witte wijn en tover je eetkamer om in een chique restaurant.

Lees meer

Aardappelgratin met bier

Gerechten 27 april 2018

Een biertje in de hand.. én in je gratin. Dit comfortfood is het helemaal waard om op een herfstavond te maken. De cheddarkaas in combinatie met nootmuskaat en bier maakt deze gratin hét verwengerecht voor jezelf én je partner. Smakelijk!

Lees meer

Bekijk meer