Oranje kookschort aan en gaan: haal de keukenprins(es) in jezelf naar boven en maak er samen met ons toch een koninklijk feestje van! Met deze vijf recepten eet jij (...)
Lees meerBoeddhabowl, pokébowl, hawaiian bowl of smoothiebowl - de Instagram feed van elke foodlover staat bol van deze kleurrijke kommetjes. En wij snappen wel waarom! Ons receptteam dook de keuken é(...)
Lees meerNiets lekkerder dan koken met verse ingrediënten uit het seizoen. Daarom hebben onze chefs in februari recepten op het menu gezet met heerlijke wintergroenten. Rode biet, zoete aardappel of (...)
Lees meerHet is volop zomer! Hoog tijd voor qualitytime met het hele gezin. Wat dacht je van samen de sterren van de hemel koken en buiten in het zonnetje genieten van (...)
Lees meerBen je wel eens binnen een maand in Mexico, Engeland, het Midden-Oosten, China én Vietnam geweest zonder je eigen keuken te verlaten? Ga mee op onze culinaire reis in mei (...)
Lees meerVan vegan gehaktballen in tomatensaus tot vegan Vietnamese Pho - in april ontdekken we samen hoe lekker en eenvoudig plantaardig eten is. Valt het in de smaak? Met ingrediënten (...)
Lees meerDe Nationale Week Zonder Vlees (9 – 15 Maart) is in volle gang! Daarom zetten we onze maaltijden zonder vlees of vis graag in het zonnetje, want minder vlees eten is goed voor (...)
Lees meerVan fabuleuze Franse tartiflette naar het recept van Axelle's oma tot magische melanzane van de opa van onze Italianse collega Matteo. De beste geheimen komen uit de keuken van oma é(...)
Lees meerEen koelkast vol met restjes groente. Vooral als je plannen op het gebied van koken die week nét even anders dan gepland zijn gelopen kan je ineens best wat groente overhebben. Weggooien? Zonde! Koken met restjes kan heel veelzijdig, simpel en gezond zijn.
Lees meer
Mooie tips om lekker met restjes te kunnen koken. We gooien tegenwoordig al veel te veel weg.