4x keukenplezier met kids 👪

21 juli 2020
door Sophie B. Gerechten

  Het is volop zomer! Hoog tijd voor qualitytime met het hele gezin. Wat dacht je van samen de sterren van de hemel koken en buiten in het zonnetje genieten van jullie zelfgemaakte creaties? Wedden dat dat zorgt voor plezier én een leeg bord. Dat klinkt voor veel ouders vast als muziek in de oren en daarom vind je in augustus elke week een recept op het menu dat perfect is om samen te maken met jouw mini-chef(s). 👇

  [columns_row width=”half”] [column]
  Bladerdeeg gevuld met kipgehakt en broccoli 🥦

  Kies dit recept hier in je box

  We trappen het thema af met gevulde bladerdeeg met kipgehakt en broccoli. Laat de mini-chefs het bladerdeegpakketje vullen, terwijl jij de tomaatjes voor de salade halveert. Vulling klaar? Vlechten maar! Samen koken is een feestje.

  [/column] [column]
  Hamburger met frietjes 🍔

  Kies dit recept hier in je box

  Favoriet bij jong (en oud): hamburger met frietjes! Tip: Naast kookplezier zorgt dit recept ook voor gezelligheid aan tafel. Met courgetti als haren en mond en kaasblokjes als neus en ogen tover je in een handomdraai een blij burgermannetje op je bord. 

  [/column] [/columns_row] [columns_row width=”half”] [column]
  Gevulde paprika met vegetarische orzo 😃

  Kies dit recept hier in je box

  Halloween in augustus? Het heeft inderdaad wat weg van de traditionele halloween-pompoen, maar het is toch echt een gevulde paprika. Snijd samen het gezichtje uit en vul de paprika vervolgens met orzo. Daar wordt iedereen aan tafel gegarandeerd blij van.

  [/column] [column]
  Gehaktbrood met kleurrijke groente 🌿

  Kies dit recept hier in je box

  Dit gehaktbrood is een groot feest om te maken. Even goed de handen wassen, alle ingrediënten voor het gehaktbrood in een kom en kneden maar. Tip: Maak het extra feestelijk door met een koekjesvorm leuke figuurtjes van de courgettes te maken. 

  [/column] [/columns_row]

  Deel jullie kookkunsten met #HelloFreshNL en laat ons weten of het in de smaak viel (bij jong en oud). Wij zijn benieuwd!

  Vorig artikel
  3x verantwoord junkfood 🤤 3x verantwoord junkfood 🤤
  Volgend artikel
  3x Italiaanse salade caprese 3x Italiaanse salade caprese

  Gerelateerde artikelen