HelloFresh-recepten

Oranje binnen: 3x oranje recepten om er toch een feestje van te maken

Gerechten 26 april 2021

Oranje kookschort aan en gaan: haal de keukenprins(es) in jezelf naar boven en maak er samen met ons toch een koninklijk feestje van! Met deze vijf recepten eet jij (...)

Lees meer

Lente in je bowl: onze favoriete foodbowls in april

Gerechten 30 maart 2021

Boeddhabowl, pokébowl, hawaiian bowl of smoothiebowl - de Instagram feed van elke foodlover staat bol van deze kleurrijke kommetjes. En wij snappen wel waarom! Ons receptteam dook de keuken é(...)

Lees meer

Koken met seizoenshelden

Gerechten 28 januari 2021

Niets lekkerder dan koken met verse ingrediënten uit het seizoen. Daarom hebben onze chefs in februari recepten op het menu gezet met heerlijke wintergroenten. Rode biet, zoete aardappel of (...)

Lees meer

4x keukenplezier met kids 👪

Gerechten 21 juli 2020

Het is volop zomer! Hoog tijd voor qualitytime met het hele gezin. Wat dacht je van samen de sterren van de hemel koken en buiten in het zonnetje genieten van (...)

Lees meer

5x de wereld rond vanuit je eigen keuken

Gerechten 23 april 2020

Ben je wel eens binnen een maand in Mexico, Engeland, het Midden-Oosten, China én Vietnam geweest zonder je eigen keuken te verlaten? Ga mee op onze culinaire reis in mei (...)

Lees meer

20x plantaardige proteïnen

Gerechten 10 april 2020

Van vegan gehaktballen in tomatensaus tot vegan Vietnamese Pho - in april ontdekken we samen hoe lekker en eenvoudig plantaardig eten is. Valt het in de smaak? Met ingrediënten (...)

Lees meer

De boekoeloekoeburger maakt de Week Zonder Vlees een eitje!

Gerechten 12 maart 2020

De Nationale Week Zonder Vlees (9 – 15 Maart) is in volle gang! Daarom zetten we onze maaltijden zonder vlees of vis graag in het zonnetje, want minder vlees eten is goed voor (...)

Lees meer

4x geheime recepten uit oma’s keuken

Gerechten 27 februari 2020

Van fabuleuze Franse tartiflette naar het recept van Axelle's oma tot magische melanzane van de opa van onze Italianse collega Matteo. De beste geheimen komen uit de keuken van oma é(...)

Lees meer

Koken met restjes

Gerechten 20 juli 2019

Een koelkast vol met restjes groente. Vooral als je plannen op het gebied van koken die week nét even anders dan gepland zijn gelopen kan je ineens best wat groente overhebben. Weggooien? Zonde! Koken met restjes kan heel veelzijdig, simpel en gezond zijn.

Lees meer

1 reactie

Mooie tips om lekker met restjes te kunnen koken. We gooien tegenwoordig al veel te veel weg.

5x kruidenboter

Astuces 11 december 2018

Bij de borrel, als smaakmaker bij vlees of vis, of als kruidige toevoeging om mee te bakken: kruidenboter is altijd een goed idee en al helemaal als je het zelf maakt. Deze vijf recepten voor kruidenboter zijn onweerstaanbaar en zó gemaakt!

Lees meer

Bekijk meer