Ontbijtrecepten

Zo verras je je moeder met een uitgebreid ontbijt op bed

Gerechten 5 mei 2021

Een zelfgemaakte tekening, zelfgeplukt bosje bloemen en een kopje met haar lievelingsthee: hoe zet jij je moeder in het zonnetje? Voor alle moeders die, net als wij, blij worden van (...)

Lees meer

Maak je eigen wentelteefjes-buffet

Gerechten 26 november 2018

De ster van een échte extravagante zondagbrunch? Wentelteefjes natuurlijk! Wij geven je vier toppers geïnspireerd op onze favoriete taartklassiekers. Wentel ons maar weg…

Lees meer

4 x zelfgemaakte granola

Tips en Tricks 19 november 2018

Nood aan een gezond én snel ontbijt? Granola is de perfecte oplossing! De lekkere combinatie van noten, granen en zaden zorgt ervoor dat je energie hebt tot aan de middag. (...)

Lees meer

5x powerontbijt voor een goede start

Gerechten 3 september 2018

Nu de zomervakantie achter ons ligt is het tijd om weer een nieuwe, energieke start te maken en dat begint al bij het ontbijt. Deze vijf ontbijtjes zorgen voor een start met POWER (en ze smaken uiteraard ook nog eens heerlijk).

Lees meer

Het ontbijt op bed van je dromen

Gerechten 16 april 2018

Met Moeder- en Vaderdag op komst kunnen wij geen betere manier bedenken om liefde en waardering uit te spreken, dan door het maken van lekker eten. Deze drie recepten heb (...)

Lees meer

Smoothie met tahini: 4 varianten

Gerechten 31 juli 2017

Tahin, of tahini, is een pasta gemaakt van sesamzaadjes. Onmisbaar in hummus, maar je kunt het ook gebruiken in een smoothie! 

Lees meer

2 reacties

Justin Breukers schreef:

Bedankt voor het delen van de recepten! Snel maken!

Charlot van Scheijen schreef:

Leuk om te horen Justin, enjoy!
Groeten, Charlot

Wentelteefjes met rabarbercompote

Gerechten 2 maart 2017

Nootmuskaat past ontzettend goed bij het frisse zuur van rabarber. Deze wentelteefjes, ook wel verloren brood (Vlaanderen) genoemd, is een geweldig begin van je dag.

Lees meer

3x ontbijt op bed

Gerechten 10 februari 2017

Met een ontbijt op bed scoor je sowieso punten. Wij verzamelden drie recepten die het uitstekend doen als ontbijt op bed, of daarbuiten natuurlijk. 

Lees meer

Zoete appeltjes uit de oven

Gerechten 20 januari 2017

Het ziet eruit als een gewoon appeltje, maar wat wordt dit appeltje lekker, gaar geworden met de vulling, waarvan de smaak in de vrucht is getrokken. Benieuwd naar dit Belgische dessert?

Lees meer

Havermout ontbijtrecepten

Gerechten 7 oktober 2016

Ben je op zoek naar een voedzaam en veelzijdig ontbijtje? Havermout is je antwoord! 

Lees meer

Bekijk meer