Inspiratie

6x groene recepten voor St. Patrick’s Day

Tips en Tricks 17 maart 2022

Het is St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland! Tijd om je mooiste groene kleding uit de kast te trekken en je aan te sluiten bij de Ierse (...)

Lees meer

5x trendy vleesvervangers om naar uit te kijken in 2022

Onze recepten 15 februari 2022

Wil jij ook minder vlees eten, maar weet je niet hoe? We hebben 5 vleesvervangers geselecteerd die net zo trendy zijn als dat ze lekker smaken! Van hun voordelen tot hoe (...)

Lees meer

Verken Azië met HelloFresh en Singapore Airlines

Diner-recepten 14 februari 2022

Pssst: deze gerechten zijn beter dan kant- en klaarmaaltijden! Altijd al willen weten met welke specerijen jij de lekkerste Aziatische gerechten op tafel kunt zetten? Dan hebben we goed nieuws: (...)

Lees meer

In het seizoen: 3x razendlekkere rabarber-recepten

Ingrediënten 25 mei 2021

Niets schreeuwt meer "lente" dan roodroze rabarber. Deze friszure groente komt vaak voor in zoete lekkernijen, zoals taarten en crumbles, maar doet het net zo goed in hartige bijgerechten en (...)

Lees meer

Ons favoriete bananenbrood recept

Tips en Tricks 17 februari 2021

Goed bananenbrood heeft eigenlijk weinig introductie nodig, anders dan: het is gewoon ontzettend lekker. Wil je zelf bananenbrood maken? Wij geven in ons favoriete recept alle zoete, nootachtige en verleidelijke (...)

Lees meer

Kidsproof bananenijsjes 🍌

Tips en Tricks 18 augustus 2020

Mmm… De verse appeltaart van oma, de verse wafels van opa… We hebben allemaal wel lekkernijen die ons herinneren aan vroeger. Tijd om nieuwe herinneringen te maken met jouw kids. Maak samen deze banaan-chocoijsjes en wij garanderen dat ze ze niet snel vergeten!

Lees meer

4x tips voor een online dinerfeestje! 💻🎉

Tips en Tricks 14 mei 2020

Mis jij de wekelijkse etentjes met familie en vrienden? Samen chic uiteten, in de keuken kokkerellen of borrellen op het terras - wij snappen je helemaal! Daarom hebben wij 4x (...)

Lees meer

3x knutselen en bakken tijdens Pasen

Tips en Tricks 2 april 2020

Nog maar 10 nachtjes slapen tot Pasen - we are egg-cited! Het perfecte excuus om lekker uitgebreid te tafelen en misschien wat meer chocolade te eten dan normaal. Terwijl jij de (...)

Lees meer

3x feestelijke fruitrecepten voor de lente

Gerechten 12 april 2019

Met zoveel lekker fruit ter beschikking, is de lente hét uitgelezen moment om meer fruit in je keuken te verwelkomen - met onze Fruitbox is dat nóg gemakkelijker. (...)

Lees meer

3 x gezond én lekker junkfood

Tips en Tricks 19 februari 2019

‘Je lichaam is een tempel’, maar af en toe heeft die tempel wel erg trek in iets om te snacken. En dat mag ook best, maar natuurlijk wel met een (...)

Lees meer

Bekijk meer