Tips en Tricks

6x groene recepten voor St. Patrick’s Day

Tips en Tricks 17 maart 2022

Het is St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland! Tijd om je mooiste groene kleding uit de kast te trekken en je aan te sluiten bij de Ierse (...)

Lees meer

5x trendy vleesvervangers om naar uit te kijken in 2022

Onze recepten 15 februari 2022

Wil jij ook minder vlees eten, maar weet je niet hoe? We hebben 5 vleesvervangers geselecteerd die net zo trendy zijn als dat ze lekker smaken! Van hun voordelen tot hoe (...)

Lees meer

Verken Azië met HelloFresh en Singapore Airlines

Diner-recepten 14 februari 2022

Pssst: deze gerechten zijn beter dan kant- en klaarmaaltijden! Altijd al willen weten met welke specerijen jij de lekkerste Aziatische gerechten op tafel kunt zetten? Dan hebben we goed nieuws: (...)

Lees meer

In het seizoen: 3x razendlekkere rabarber-recepten

Ingrediënten 25 mei 2021

Niets schreeuwt meer "lente" dan roodroze rabarber. Deze friszure groente komt vaak voor in zoete lekkernijen, zoals taarten en crumbles, maar doet het net zo goed in hartige bijgerechten en (...)

Lees meer

7x dit maak je met een restje verse kruiden

Tips en Tricks 11 mei 2021

Elke week bezorgen wij alle boodschappen in de juiste hoeveelheden, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je toch wat overhoudt. Met deze tips voorkom je dat jouw restje verse kruiden in de prullenbak belandt. Van kruiden-ijsblokjes tot zelfgemaakte pesto – ontdek de lekkerste recepten!

Lees meer

Een eitje hoort erbij: de leukste ei-feitjes op een rij

Ingrediënten 24 maart 2021

Wist je dat één ei zeven vitaminen en 85 calorieën bevat en dat een ei in ongeveer 24 uur wordt gevormd? Met onze ei-feitjes word je een echte e(i)expert 👨‍🍳! (...)

Lees meer

Ons favoriete bananenbrood recept

Tips en Tricks 17 februari 2021

Goed bananenbrood heeft eigenlijk weinig introductie nodig, anders dan: het is gewoon ontzettend lekker. Wil je zelf bananenbrood maken? Wij geven in ons favoriete recept alle zoete, nootachtige en verleidelijke (...)

Lees meer

10x met deze tips gooi je nooit meer een restje eten weg

Tips en Tricks 11 februari 2021

Wist je dat er wereldwijd bijna een derde van al het eten wordt weggegooid? Zonde! Wij gaan de strijd aan tegen voedselverspilling. Zo leveren we elke week alle ingrediënten (...)

Lees meer

Kidsproof bananenijsjes 🍌

Tips en Tricks 18 augustus 2020

Mmm… De verse appeltaart van oma, de verse wafels van opa… We hebben allemaal wel lekkernijen die ons herinneren aan vroeger. Tijd om nieuwe herinneringen te maken met jouw kids. Maak samen deze banaan-chocoijsjes en wij garanderen dat ze ze niet snel vergeten!

Lees meer

Kijken, walsen, ruiken en proeven 🍷

Tips en Tricks 12 augustus 2020

Heb je het jaarlijkse tripje naar de wijngaarden in Bordeaux dit jaar gemist? Met een Wijnbox op het menu boordevol zomerse smaken én deze wijntips organiseer jij eenvoudig zelf een (...)

Lees meer

Bekijk meer