Tips & tricks

Hoe maak je cider

Tips & tricks 8 juni 2024

Cider wordt veel geproduceerd in Europa en Noord-Amerika - eigenlijk overal waar appels groeien. Leer hoe je op de juiste manier cider maakt, voor het beste resultaat bij elke oogst. (...)

Lees meer

Hoe kook je garnalen op de juiste manier

Ingrediënten 8 juni 2024

Je hoeft je geen zorgen te maken over het bereiden van zeevruchten als je de juiste manier leert om garnalen te koken. Deze eenvoudige schaaldieren zijn zeer veelzijdig, dus je (...)

Lees meer

Hoe soep dikker te maken

Tips & tricks 7 juni 2024

Het indikken van soep kan ervoor zorgen dat het veel vullender wordt. Er zijn genoeg opties om soepen dikker te maken, en je hebt waarschijnlijk de meeste ingrediënten gewoon (...)

Lees meer

Hoe kook je kool

Tips & tricks 7 juni 2024

Hoewel het koken van kool niet moeilijk is, zoals bij dit lekkere gerecht van Stamppot met Chinese Kool en Kokosmelk en Sabich van Aubergine en Rode Kool, is een foutje (...)

Lees meer

Hoe kook je pompoen

Ingrediënten 7 juni 2024

Van flespompoen tot patisson- en spaghetti-pompoen, deze heerlijke variaties uit de kalebasfamilie zijn perfect voor een lichte zomermaaltijd of een hartverwarmend winters gerecht.
Pompoen bereiden
Pompoen wordt meestal in de (...)

Lees meer

Hoe kook je artisjokken

Tips & tricks 7 juni 2024

Hoewel deze groente bekend staat als een uitdaging om te koken, kunnen artisjokken iets zijn dat elke thuiskok met een beetje oefening kan. Lees verder om alles te ontdekken wat (...)

Lees meer

Hoe pompoenpitten te bereiden

Tips & tricks 7 juni 2024

Pompoenpitten worden veel gebruikt als gezond ingrediënt of garnering in veel gerechten. Ze bevatten vitamine K, omega-3-vetzuren en magnesium, naast andere voedingsstoffen, waardoor ze een voedzame toevoeging aan (...)

Lees meer

Hoe maak je gehaktballen

Tips & tricks 6 juni 2024

Gehaktballen kunnen aan een breed scala aan gerechten worden toegevoegd. Hoewel ze vaak worden gebruikt in mediterrane maaltijden, vind je ze terug in verschillende keukens. Wat dacht je van deze (...)

Lees meer

Hoe maak je hummus

Tips & tricks 3 juni 2024

Het beheersen van de kunst van hummus maken stelt je in staat ervan te genieten als een dip op zichzelf of om het te gebruiken voor een breed scala aan (...)

Lees meer

Hoe appels invriezen

Tips & tricks 3 juni 2024

Het correct invriezen van appels stelt je in staat om dit smakelijke fruit langer te bewaren. Er zijn verschillende manieren om appels in te vriezen, waaronder het eenvoudig in een (...)

Lees meer