Achter de schermen

Samen duurzaam: de route van HelloFresh 💚

Achter de schermen 26 juni 2020

Van elektrische busjes tot boxen van gerecycled materiaal – bij HelloFresh is duurzaamheid hot topic. En daarbij is elke stap in de juiste richting, klein of groot, belangrijk! Volg hier onze route.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5x deze gebeurtenissen beïnvloeden je eetgewoonten

Our stories 22 november 2019

Wist je dat levensveranderende gebeurtenissen direct invloed hebben op je eetpatroon? Uit ons onderzoek blijkt dat er vijf belangrijke momenten in je leven zijn die je eetpatroon verstoren. Van samenwonen en een baby krijgen tot je pensioen – ontdek wat dit doet met je eetgewoonten.

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Verse pasta op het menu!

Achter de schermen 12 september 2019

De Italiaanse keuken is een van de meest geliefde over de hele wereld en ook onder HelloFresh’ers merken we die liefde maar wat goed. Italiaanse recepten vallen altijd in (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Alles over onze ansjovis

Achter de schermen 21 maart 2019

Het is klein, ziltig en een geweldige smaakmaker in verschillende schotels, sauzen en pastagerechten: ansjovis! De ansjovis in onze gerechten voegt niet alleen goede smaak toe, maar hij heeft ook een goed verhaal. Wij vertelllen je er hier alles over!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Missie: red de pruimen van boer Kees

Achter de schermen 31 juli 2018

Hoewel de pruimen van teler Kees Hamelink genoeg zon hebben gezien en daardoor prima te pruimen zijn, is hun formaat door het warme weer, nét 3 millimeter te klein voor supermarkten. Wij komen in actie! Lees hier alles over onze missie.

Lees meer

1 reactie

Femke schreef:

Wat een top actie van Hello Fresh! En wat zijn ze lekker die pruimen. Mmmmmmm

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Worstmakers Brandt & Levie

Achter de schermen 1 maart 2018

De mannen van Brandt & Levie maken de lekkerste worsten, die je dan ook met regelmaat in onze gerechten tegenkomt. Lees meer over deze Amsterdamse ondernemers en onze favoriete recepten met worst!

Lees meer

1 reactie

Niels schreef:

Ik ben erg tevreden over de producten en vind het welzijn van de dieren erg belangrijk.
Kunnen jullie wat meer informatie geven over bijvoorbeeld de varkensproducten die jullie gebruiken?

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In gesprek met Miljuschka Witzenhausen

Achter de schermen 13 december 2017

Onze Lisa sprak tv-chef en kookboekenauteur Miljuschka Witzenhausen en vroeg haar het schort van het lijf over haar werk, tips voor het avondeten en haar kerstplanning. 

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Achter de schermen – eventmanager Gail

Achter de schermen 27 november 2017

Elke maand zetten wij een van onze collega’s in het zonnetje. Dit keer praten we met eventmanager Gail, die niet alleen precies weet wat HelloFresh’ers bezighoudt, maar ook hoe je leuke kookworkshops en evenementen organiseert!

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In gesprek met dessert-bedenker Lieke

Achter de schermen 16 november 2017

Onze recept-ontwikkelaars zijn al maanden van tevoren bezig met het bedenken van nieuwe recepten. Zo ook bij de nieuwe desserts die je vanaf nu bij je HelloFresh Box kunt bestellen. (...)

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Food Talks: over kinderen en voeding

Achter de schermen 8 september 2017

Tijdens onze Food Talks spraken we met verschillende deskundigen over kinderen en voeding. Van knutselen aan tafel tot een eetsafari: lees je mee?

Lees meer

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bekijk meer