Achter de schermen – eventmanager Gail

27 november 2017
door Kaylee Hartog Achter de schermen

  Elke maand zetten wij een van onze collega’s in het zonnetje. Dit keer praten we met eventmanager Gail, die niet alleen precies weet wat HelloFresh’ers bezighoudt, maar ook hoe je leuke kookworkshops en evenementen organiseert!

  Hoe ben je bij HelloFresh terecht gekomen?

  Ik heb een opleiding tot diëtist gedaan, maar miste het contact maken met collega’s. Toen zag ik een baan bij de HelloFresh-klantenservice en leek het me een perfecte manier om mijn kennis van voeding te gebruiken in een meer dynamische omgeving. Dat bleek een hele goede keuze. Uiteindelijk kwam de functie voor eventsmanager op mijn pad en greep ik die kans met beide handen aan. Ik heb het ontzettend naar mijn zin!

  Wat houdt jouw werk bij HelloFresh precies in?

  Ik houd mij dagelijks bezig met het organiseren van klantevenementen. Dit zijn voornamelijk kookworkshops, maar in de zomer zijn dit ook aanschuifdiners of festivals en afgelopen zomer heb ik bijvoorbeeld ook een kids-kookworkshop georganiseerd. Binnen mijn team zijn we altijd bezig met nieuwe, verrassende ideeën bedenken om mensen samen te brengen en te laten genieten van lekker eten.

  Is het spannend om een evenement te organiseren?

  De eerste keer vond ik het zeker spannend en dacht ik aan alles wat mis kon gaan, maar na het organiseren van een aantal evenementen en het krijgen van veel leuke reacties, ben ik deze spanning kwijtgeraakt. Nu heb ik alleen nog maar gezonde spanning voor een evenement en kan ik zelf ook heel erg genieten van alles wat er op dat moment gebeurt.

  Wat is het grootste evenement waar jullie nu mee bezig zijn?

  In december organiseren we een aantal Kerstkookworkshops als voorbereiding voor een stressvrij kerstdiner en om inspiratie op te doen. Samen met mijn collega ben ik al lange tijd druk bezig om dit te plannen en organiseren. Tot nu toe loopt alles op rolletjes. De Kerstkookworkshops in november zijn al heel goed ontvangen!

  [columns_row width=”half”] [column]kerstkookworkshop[/column] [column]Kerstkookworkshop[/column] [/columns_row]

  Hoe ga jij zelf de feestdagen vieren en hoe bereid jij je voor?

  Ik ben dol op de feestdagen, voornamelijk kerst. Kerst vier ik altijd met mijn familie en vrienden met cadeautjes onder de boom, een uitgebreide brunch en als afsluiter een heerlijk kerstdiner. Samen met mijn zus en moeder bedenken we altijd al ver van tevoren wat we dit jaar weer op tafel willen zetten, om vervolgens gezellig met elkaar in de keuken te staan. Echt genieten. Van mij mag kerst altijd langer duren!

  Wat zijn jouw tips & tricks met betrekking tot het organiseren van een etentje of feestje in de maand december?

  Bedenk op tijd wat je wilt bereiden, maak een goed boodschappenlijstje en zorg dat je op tijd de boodschappen in huis hebt zodat je rustig in de keuken aan de slag kunt gaan. Vind je het spannend om nieuwe dingen uit te proberen? Kook het gerecht dan al een keer van tevoren of kies voor een vertrouwd en lekker (familie)recept. Het hoeft overigens helemaal niet zo spectaculair te worden wat je gaat maken. Laat de tafeldecoratie voor een wauw-effect zorgen! En uiteindelijk draait het met de feestdagen om gezellig met elkaar te zijn!

  Ook goed voorbereid de feestdagen tegemoet gaan? Kom dan naar onze Kerstkookworkshop in Den Haag op 13 december. Bestel je kaartjes hier.

  Vorig artikel
  Cook it Forward met Niels Geusebroek Cook it Forward met Niels Geusebroek
  Volgend artikel
  Tips & tricks: venkel schoonmaken Tips & tricks: venkel schoonmaken

  Gerelateerde artikelen