Ingrediënten

Picknicken: zo doe je het makkelijk✔️ lekker✔️ én goedkoop✔️

Geen onderdeel van een categorie 16 juni 2022

Een heerlijke picknick onder de zon? Dat doe je makkelijk met ingrediënten die in jouw koelkast liggen te smeken om opgegeten te worden. Zo geniet jij van de lekkerste recepten én krijgen jouw restjes een goede bestemming.

Lees meer

Vier jouw liefde voor hummus met deze supersimpele recepten

Borrelhapjes 12 mei 2022

Het is Internationale Hummusdag en daarom dagen we je uit om om vier kleurrijke kikkererwtendips te maken. Lees verder om te ontdekken welke sleutelingrediënten deze hummusrecepten zo speciaal maken. Dippen maar!

Lees meer

Wie wil een wafel? 🧇

Onze recepten 25 maart 2022

Veruit de lekkerste dag van het jaar: Internationale Wafeldag. Speciaal voor deze dag hebben we de beste wafelrecepten voor je verzameld. Maak ze helemaal naar je zin met jouw favoriete toppings. Maak je klaar en bakken maar!

Lees meer

3x jouw favoriete comfortfood, maar dan gezond!

Gerechten 17 februari 2022

Je kent het wel: je hebt een lange dag achter de rug, door de regen gefietst, je bent moe en je hebt reuzehonger. Je wilt je favoriete comfortfood op tafel (...)

Lees meer

5x trendy vleesvervangers om naar uit te kijken in 2022

Onze recepten 15 februari 2022

Wil jij ook minder vlees eten, maar weet je niet hoe? We hebben 5 vleesvervangers geselecteerd die net zo trendy zijn als dat ze lekker smaken! Van hun voordelen tot hoe (...)

Lees meer

Verken Azië met HelloFresh en Singapore Airlines

Diner-recepten 14 februari 2022

Pssst: deze gerechten zijn beter dan kant- en klaarmaaltijden! Altijd al willen weten met welke specerijen jij de lekkerste Aziatische gerechten op tafel kunt zetten? Dan hebben we goed nieuws: (...)

Lees meer

8x gerechten die je hart sneller doen kloppen

Onze recepten 14 februari 2022

Inspiratie nodig voor Valentijnsdag en vergeten je HelloFresh box te bestellen? Vrees niet! Hier staan de beste Valentijnsdagrecepten voor je op een rij. Pluis zelf uit welk recept het meest (...)

Lees meer

Feest aan tafel: 4x tips voor kerstdecoratie

Ingrediënten 16 november 2021

Een feestelijk kerstmenu vraagt om een feestelijke aankleding - het oog wil natuurlijk ook wat. En hoe leuk is het wanneer je deze met een paar simpele stappen zelf kunt (...)

Lees meer

3x feestelijke recepten met restjes

Ingrediënten 16 november 2021

Halflege borden, een aanrecht vol met overgebleven eten en overvolle kliko’s. Elk jaar is het weer hetzelfde: na de feestdagen houden we veel eten over. Weggooien is natuurlijk zonde, (...)

Lees meer

4x snelle picknick-recepten

Inspiratie 26 mei 2021

HET - IS - bijna - ZOMER! Okee, officieel moeten we nog een maandje wachten en is het nog hartstikke lente, maar wij beginnen alvast met de voorpret. En die (...)

Lees meer

Bekijk meer