Ingrediënten

Hoe kook je garnalen op de juiste manier

Ingrediënten 8 juni 2024

Je hoeft je geen zorgen te maken over het bereiden van zeevruchten als je de juiste manier leert om garnalen te koken. Deze eenvoudige schaaldieren zijn zeer veelzijdig, dus je (...)

Lees meer

Hoe soep dikker te maken

Ingrediënten 7 juni 2024

Het indikken van soep kan ervoor zorgen dat het veel vullender wordt. Er zijn genoeg opties om soepen dikker te maken, en je hebt waarschijnlijk de meeste ingrediënten gewoon (...)

Lees meer

Hoe kook je pompoen

Ingrediënten 7 juni 2024

Van flespompoen tot patisson- en spaghetti-pompoen, deze heerlijke variaties uit de kalebasfamilie zijn perfect voor een lichte zomermaaltijd of een hartverwarmend winters gerecht.
Pompoen bereiden
Pompoen wordt meestal in de (...)

Lees meer

Hoe kook je artisjokken

Ingrediënten 7 juni 2024

Hoewel deze groente bekend staat als een uitdaging om te koken, kunnen artisjokken iets zijn dat elke thuiskok met een beetje oefening kan. Lees verder om alles te ontdekken wat (...)

Lees meer

Hoe pompoenpitten te bereiden

Ingrediënten 7 juni 2024

Pompoenpitten worden veel gebruikt als gezond ingrediënt of garnering in veel gerechten. Ze bevatten vitamine K, omega-3-vetzuren en magnesium, naast andere voedingsstoffen, waardoor ze een voedzame toevoeging aan (...)

Lees meer

Hoe maak je hummus

Ingrediënten 3 juni 2024

Het beheersen van de kunst van hummus maken stelt je in staat ervan te genieten als een dip op zichzelf of om het te gebruiken voor een breed scala aan (...)

Lees meer

Picknicken: zo doe je het makkelijk✔️ lekker✔️ én goedkoop✔️

Geen onderdeel van een categorie 16 juni 2022

Een heerlijke picknick onder de zon? Dat doe je makkelijk met ingrediënten die in jouw koelkast liggen te smeken om opgegeten te worden. Zo geniet jij van de lekkerste recepten én krijgen jouw restjes een goede bestemming.

Lees meer

Vier jouw liefde voor hummus met deze supersimpele recepten

Borrelhapjes 12 mei 2022

Het is Internationale Hummusdag en daarom dagen we je uit om om vier kleurrijke kikkererwtendips te maken. Lees verder om te ontdekken welke sleutelingrediënten deze hummusrecepten zo speciaal maken. Dippen maar!

Lees meer

Wie wil een wafel? 🧇

Onze recepten 25 maart 2022

Veruit de lekkerste dag van het jaar: Internationale Wafeldag. Speciaal voor deze dag hebben we de beste wafelrecepten voor je verzameld. Maak ze helemaal naar je zin met jouw favoriete toppings. Maak je klaar en bakken maar!

Lees meer

3x jouw favoriete comfortfood, maar dan gezond!

Gerechten 17 februari 2022

Je kent het wel: je hebt een lange dag achter de rug, door de regen gefietst, je bent moe en je hebt reuzehonger. Je wilt je favoriete comfortfood op tafel (...)

Lees meer

Bekijk meer