Koken met restjes

20 juli 2019
door Sanne van Dartelen Gerechten

    Een koelkast vol met restjes groente. Vooral als je plannen op het gebied van koken die week nét even anders dan gepland zijn gelopen kan je ineens best wat groente overhebben. Weggooien? Zonde! Koken met restjes kan heel veelzijdig, simpel en gezond zijn.

    Hieronder drie ideeën die koken met restjes niet alleen makkelijk, maar vooral ook lekker maken. Restjes waren nog nooit zo in trek!

    infographic koken met restjes

     

    Wat maak jij het liefst met restjes?

    Vorig artikel
    7 tips om de beste barbecue-chef te worden 7 tips om de beste barbecue-chef te worden
    Volgend artikel
    6x zomerse drankjes met én zonder alcohol 6x zomerse drankjes met én zonder alcohol

    Gerelateerde artikelen

    1 reactie

    Mooie tips om lekker met restjes te kunnen koken. We gooien tegenwoordig al veel te veel weg.

    Plaats een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.