Koken met restjes 20 juli 2019

door Sanne van Dartelen Gerechten

Een koelkast vol met restjes groente. Vooral als je plannen op het gebied van koken die week nét even anders dan gepland zijn gelopen kan je ineens best wat groente overhebben. Weggooien? Zonde! Koken met restjes kan heel veelzijdig, simpel en gezond zijn.

Hieronder drie ideeën die koken met restjes niet alleen makkelijk, maar vooral ook lekker maken. Restjes waren nog nooit zo in trek!

infographic koken met restjes

 

Wat maak jij het liefst met restjes?

Vorig artikel
7 tips om de beste barbecue-chef te worden 7 tips om de beste barbecue-chef te worden
Volgend artikel
6x zomerse drankjes met én zonder alcohol 6x zomerse drankjes met én zonder alcohol

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Mooie tips om lekker met restjes te kunnen koken. We gooien tegenwoordig al veel te veel weg.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.